reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A teraz obiecany tasiemiec.;-):-D
Dobra koffane
36_1_68.gif
więc my zmykamy spacerkować
36_12_23.gif
- Mały odeśpi nockę a ja ponadrabiam sobie zaległości czytelnicze odmeldowuję się do potem
36_1_39.gif
Ja też tak robiłam z Maciusiem -on sobie spał, a ja czytałam na świerzym powietrzu. Fajnie było..:tak:

Maja upadła na chodnik i rozbiła sobie bródkę do krwi, oj jak przy tym płakała:szok::szok::szok: Teraz śpi biedulka, bo do domu wróciłyśmy dopiero po godz.14
Bidulka.:-(Duży buziaczek dla niej w bródkę. do wesela się zagoi.:tak:;-)

to że Madzia pójdzie jako 6-latka to ja wiedziałam, ale nie wyobrażam sobie tego, że oni wszystko przygorują w rok:szok: Przecież muszą to jakoś sensownie zorganizowac, bo to małe dzieci jeszcze. Trochę strach bo wychodzi na to że małego rocznik będzie eksperymentalny:dry:
A ja słyszałam, że do 2011 rodzice mają mieć wybór kiedy posyłają dzieci do szkoły -jako 5- czy 6-latki. A potem to już wszystkie 5-latki do szkoły. Ale ręki za to nie dam sobie uciąć.:no::baffled:

Uuu.... jaki wybór. No i gratki 2000.:-)

musze się wam koniecznie pochwalić - Szymcio zaczął pełzać:baffled::baffled::-Dlezy sobie na dużym łóżku i usiadłam przed nim i jem kanapkę a ten jak nie wystartuje do jedzonka - kuper w górę i łapki do przodu:rofl2::rofl2:myślałam że najpierw usiądzie:dry:ale co tam:-D:-D
Super Gratulujemy Szymusiowi i przesyłamy uściski i buziaki.:-) Grześ też najpierw zaczął raczkować, potem siadać, ale jeszcze wcześniej wstał (oparł się i podniósł swoje ciężkie 4 litery, a pare dni później zrobił pierwsze raczki).:baffled:

Szymonku gratulaski!!!!!!!:laugh2:
No to wrzucę jeszcze piękny uśmiech dla wszystkich kandydatów:
18090113099.jpg
mmmm..... piękny uśmiech. Jak Maciek to zobaczy, to pewnie spakuje swój plecak i ucieknie na śląsk...;-) Chyba ukryje to zdjęcie.;-):-D:-D:-D
A zdjęcia ze spacerku fajne choć nie tak fajne jak modele.:-)

Musze sie pochwalic.... schudłam 1,5kg od piatku:-) super super super strasznie sie ciesze:-)
Super! Gratulacje.:tak:

cześc wam...
MOj mezulo rano przed 6 zjechal do domku,,nowym autem juz,,nono powiem wam fajowe,,jak zrobie fotki to sie pochwalee:-p:-p..
Teraz on pojechal na wies do cioci z malym,bo maly tam zostaje,,potem maz do Gdanska,a ja na 20 do dentysty,,w koncu,,maz dzisiaj zadzwonil,ze umieram z bolu i maja mnie przyjac i podziałalao...moze cos mi tamz robia,,,

Chyba ebdziemy spali na wsi,,,teraz latania i zalatwiania z autem,,,papiery,tlumaczenie itp....troche tego jest...
Super! Na foteczki oczywiście czekamy. A załatwiania jest,oj jest.:tak: Sami przez to niedawon przechodziliśmy. Najbardziej zdziwiliśmy się na kolejkę w wydziale komunikacji -żeby dostać rejestracje rozdają numerki. Dostaliśmy numerek na za tydzień.:szok::-D Ale teraz już jest fajnie i superowo jeżdzi się naszym nowym autkiem, czego i Wam życzę.:tak::-D
I życzę szybkiego uśmierzenia bólu zęba.:sorry2:

no jak przyjdziecie bedzie na Was czekac...troche juz wypite ale sporo jeszcze mam w piwnicy
1b248fd8329c2000med.jpg
fajna piwniczka:tak:

My wczoraj pojechaliśmy ze Stasiem do moich rodzićów i zabalowaliśmy do dzisiaj:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D
Zaliczyłam kolejne upiększanie i na koszt taty poszłam do fryzjera:tak::tak::tak:co wizyta to krócej mnie obcina:-D:-D:-D:-D
Czuję się piękna zadbana i młoda
Super, że odpoczełaś, zrelaksowałaś i upiększyłaś się.:-)

a ja dzis nawinelam wlosy na papiloty i tak sie mojemu chlopowi spodobal efekt bujnej czupryny ze bede to robic codzien chyba! :-);-):-D:-D
A miałaś nam efekty pokazać.:tak:I co?

ok poprawiam się wykorzyatałam męża i mam.
Oto ja
Super. Elegancko.:-)

Inna Twoja Oliwianka to słodka dziewczynka.:tak::-) A Ty złą matką na pewno nie jesteś.:no: Mnie też zdarza się nakrzyczeć na Maćka i to czasem bez powodu, bo jestem zła na Grześka i mu się oberwie.:-:)zawstydzona/y: Ale zaraz go przepraszam i tłumaczę, że nie chciałam na niego nakrzyczeć.:zawstydzona/y:

to chyba już koniec.:sorry2::-D

Jeśli chodzi o buciki i paseczek to musi być i już.To są moje śłubne a na nowe to mnie nie stać więc wyboru nie mam:-:)-:)-:)-:)-(;-)
Koffana uśmiechnij się;-). Ja tez mam takie ślubne i tez mnie skracaja nogi. I tez je wszędzie do jasnych ciuchów nosiłam.Rozumiem Cię. Tylko teraz jak Meg jest moja siostra to zaczynam patrzec na wszyst ko inaczej. Okiem Trinny i Sussanah - tak jak moja siostra Meg.:-p;-) Generalnie bardzo ładnie skomponowane. A tym szczególikiem sie nie przejmuj.:zawstydzona/y:

Koffana uśmiechnij się;-). Ja tez mam takie ślubne i tez mnie skracaja nogi. I tez je wszędzie do jasnych ciuchów nosiłam.Rozumiem Cię. Tylko teraz jak Meg jest moja siostra to zaczynam patrzec na wszyst ko inaczej. Okiem Trinny i Sussanah - tak jak moja siostra Meg.:-p;-) Generalnie bardzo ładnie skomponowane. A tym szczególikiem sie nie przejmuj.:zawstydzona/y:
Wiem tylko potem te szczegóły psiują mi tjoche ciałość no.ale trudno teraz jestem młoda i piękna;-);-)to może kiedyś będę piękna i bogata i będzie mnie stać na buciki jak należy;-);-):tak::tak::tak::-D:-D

reklama
Wiem tylko potem te szczegóły psiują mi tjoche ciałość no.ale trudno teraz jestem młoda i piękna;-);-)to może kiedyś będę piękna i bogata i będzie mnie stać na buciki jak należy;-);-):tak::tak::tak::-D:-D
Właśnie. Jesteś piękną i młodą mamą:-D.I to się liczy. A i jeszcze zapomniałam dodac że zadbaną:-)<

Do góry