reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzięki dziewczynki, będę zaglądała w każdej wolnej chwili. Bo tęskno mi bez Was:tak:

asiulinka co do wyjazdu to cały czas mam mieszne uczucia. Euforia miesza się z totalnym dołem. I tam kocha osoba i tu kochane osoby. Ciężko tak. Ale damy radę musimy :tak:

reklama
Hejka:-) Ja już wróciłam i nadrobiłam co miałam:-)
Bodzia KArolek jest super, oglądąłam filmik po narodzinach jaki słodzik, a jaki zmęczony był... Aż mi się poród przypomniał jak go zobaczyłam takiego malego:-)
Sikirka dziękuję Ci z całego serca za ten film, podbudował mnie bo chyba ja jednak nie mam najgożej:-D Michał dłużej jak 5 min nie płacze.... Charakterek to ta Twopja córcia ma:-)
inna moja siostra miała taki odkurzacz dla swojej córki:-) I naprawde fajana zabawka, ja normalnie byłam pod wrażreniem:-) Gadał że wszystko posprzata i takie tam świetna zabawka, imitowął dzwięk odkurzacza i wogóle fajna sprawa:-) Polecam, gdybym miała córcię to tez napewnio bym sobie takż zabawkę sprawiła hihi
Madźka Twój synek już peła:szok: Mój to leży jak kłoda:-) Wcale ani sie nie kula ani nie obraca nic z tych rzeczy.... tylko nogami się bawi:-) Ale tylko gołymi hihi
No ja dziś będę miała gościa, sis męza ma przyjechać z ciuchami dla Michała bo jej sądsiadka dała:-) Ciekawe czy będzie coś dobrego na Michała bo tej sąsiadki syn ma 4 lata więc może być małe:-( Najwyżej dla Wojtaska zastanie a co tam:-)
Moja sis była na bilansie ze swoim 4 letnim synem i warzy 14,8 kg i ma 103 cm wzrostu, tyle co Michał:szok: No i oczywiście mój synek waży 17,5 kg więc normalnie wypas:-D

Małgosiunia dużego masz tego synka.:tak: A ubrania zawsze się przydadzą -jak nie dla jednego, to dla drugiego.:-)

Anula ja bym wzięła twojego Stasia, żebyś mogła sobie odpocząć. ale pod warunkiem, że będzie grzeczny i będzie ładnie sie bawił z moimi chłopcami.;-):-D

T:blink:

I
Ciekawe, czy i mnie ktoś przygarnie?:confused::sorry2:;-):-p
choć Asiulinka
36_27_2.gif

Małagosiunia Szymek dopiero drugi dzień pełza:rofl2::-D:-Dale zaiwania coraz szybciej:szok::-D
anula dawaj tu swojego wyjusa zaraz ich obu tu po kątach porozstawiam
36_2_83.gif

Witam ponownie :tak:
Amanda ma dzisiaj jakiś kiepski chumor:-( jak nie marudzi to wisi przy cycku i tak na okrągło......na spacerku też było tragicznie....spała 10 minut a potem się darła jakby ją ze skóry obdzierali :baffled::crazy:
.....bratowa nie przyjechała bo Julcia jest chora:-(....

Bodzi super filmiki :-) Karolo przeuroczy:-D i szybko biega :laugh2::laugh2::laugh2:
Dzień dobry dziewczynki!

Ostatnio nie za często bywam, ale jakoś czasu brak.
Zaczęły się już przygotowania do wyjazdu. Biegam po urzędach załatwiam wszystko, żeby pojechać z lekką głową i niczym się nie martwić. Biegam po lekarzach, robię badania, dla świętego spokoju. Oj już powoli mam wszystkiego dość. Gorący miesiąc przedemna :tak:

Jędrka mam zagilowanego. Z nosa mu się leje, nie nadążam wycierać, nic nie pomaga. Już zaczynam sie martwić czy to przypadkiem nie jakieś alergiczne :baffled:
Oby nie. Juz jeden alergik w domu wystarczy :dry:

Nie nadrobię co u Was, u mnie to ostatnio jakiś standard :zawstydzona/y: Buziam Was mocno i jak znajdę tochę wolnego to poklikam z Wami więcej.
sewa dużo zdrówka dla Jędrka i bez problemowego załatwienia wszystkich spraw:tak:;-)
Sikoreczka słodki rozdarciuch z Madzi ;-) ....głosik to ma donośny....:tak:..

reklama
Do góry