yc najs tu noł ju, maj dir sister. aj hejt ajroning. aj prefer du nofing ;-),.
Madźka -lets du xczejńdź.aj lajk ajroning. jor inglisz is perfekt.yc najs tu spik łyf ju.
reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
jako,że mieszkam w kielcach muszę powiedzieć,że dziś tak strasznie u nas nie piździ;-)u nas pizdzi jak w kieleckim wiec spacerek odpada..bedziem sie w domu lenic![]()

My już po obiadku jeszcze tylko muszę gary pomyć i podłogi i mogę powiedzieć,że obowiązki PPD zostały dopełnione;-)

jako,że mieszkam w kielcach muszę powiedzieć,że dziś tak strasznie u nas nie piździ;-)![]()

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
WOW to mamy mega rodzinkę. Wyobrażasz sobie parapetówkę w Twoim nowym domku?? Tylko najbliższa rodzinkaHehehe no nie zaskoczylas mnie...ja mam 3-ch braci i siostreFajnie? ;-)
u nas pizdzi jak w kieleckim wiec spacerek odpada..bedziem sie w domu lenic
musze sprobowac siostra tak z Kuba, bo on normalnie sie drze jak mu obcinam jak bym mu co zlego robila! echhh
A ja obskoczylam sklep i fryzjera...ale nic sie nie martwcie - nie bede Was dzis juz moja geba meczyc ;-)![]()

A ja dziś tak PPD uskuteczniłam że ho ho. O garach nie wspomnę, kuchence, kafelkach w kuchni, łazience to jeszcze poukładałam wszystkie ciuchy w szafie.

Aj prifer dułing nofing bat luking bizi.yc najs tu noł ju, maj dir sister. aj hejt ajroning. aj prefer du nofing ;-)

Madźka dzięks za gary. GUD DŻOB.To moze wsiądź na ten odkurzacz i przyjedź do mnie i przy okazji przywieź te rzeczy do prasowania.ja bezkacowa bo od rana na poty se dałamgary a tera odkurzacz
![]()

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
jako,że mieszkam w kielcach muszę powiedzieć,że dziś tak strasznie u nas nie piździ;-)![]()

Bodzia, wiem, że jak tak dalej z tymi paznokciami pójdzie to zaczną jej wrastać albo coś innego jej się porobi, złamie za dużo i wtedy będzie niefajnie...Ale ja już wszystkiego próbowałam, chyba pozostało mi tylko uzyć siły..........
Jea wieme,że wiesz...Ja intensywnie myśle jak okiełznac Oliwke....Leżę i kwiczę
Bodzia, wiem, że jak tak dalej z tymi paznokciami pójdzie to zaczną jej wrastać albo coś innego jej się porobi, złamie za dużo i wtedy będzie niefajnie...Ale ja już wszystkiego próbowałam, chyba pozostało mi tylko uzyć siły..........

Małza nadal nie ma:-(
...a mieszkasz na dworcu? bo tam najbardziej pizdzi!!jako,że mieszkam w kielcach muszę powiedzieć,że dziś tak strasznie u nas nie piździ;-)![]()

WOW to mamy mega rodzinkę. Wyobrażasz sobie parapetówkę w Twoim nowym domku?? Tylko najbliższa rodzinka:-)
A ja dziś tak PPD uskuteczniłam że ho ho. O garach nie wspomnę, kuchence, kafelkach w kuchni, łazience to jeszcze poukładałam wszystkie ciuchy w szafie.
Aj prifer dułing nofing bat luking bizi.
Madźka dzięks za gary. GUD DŻOB.To moze wsiądź na ten odkurzacz i przyjedź do mnie i przy okazji przywieź te rzeczy do prasowania.A ja tymczasem kafffkę zrobię.
![]()
no wiesz...mam duuuuzy ogrodek

No nie wierze ze lubisz sie obijac bo tu PPD-ostwo szerzysz...siora cos bujasz

iwona.c28
Mama Natali i Kuby
A próbowałaś na śpiaco???Bodzia, wiem, że jak tak dalej z tymi paznokciami pójdzie to zaczną jej wrastać albo coś innego jej się porobi, złamie za dużo i wtedy będzie niefajnie...Ale ja już wszystkiego próbowałam, chyba pozostało mi tylko uzyć siły..........
cholercia nie.......a mieszkasz na dworcu? bo tam najbardziej pizdzi!!![]()

No ja już wszyściutko zrobiłam teraz sobie kawkę parzę

reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Smykam Lachnki! Jadę się odstresowac do reala. Męża i dzieci pozostawiam w domu
Bużka;-)

Podziel się: