reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny,a może to dlatego,że otwarcie przyznałysmy się do PPD ;-):laugh2::laugh2::-D ( trzeba było zostać anonimowymi) hihi.
Leże i kwicze:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ludzie ale się za Wami stęskniłam.Silnie uzależniona od Was jestem:sorry2::sorry2:
A myśmy z koparą byli w piaskownicy.Teraz wróciliśmy zjeść i ululać dziecko bo od 5.15 spał 20 min:szok::szok:Potem może wyjdziemy na dwór na rower:tak::tak:
Mały dostał histerii za łopatka chłopca a jego babcia ptrzyła na nas w stylu"Boszeeee" a potem komentowała "Rany boskie , co za wychowanie" itp.
Myśłam,że podejde zabiore wnukowi łopatke i ją trzasne w łeb:tak::tak:
Bo wiecie on się tażał, darł a ja olewka całkowita.W końcu jak stwierdził,że to nie działa przestał i zajął się koparą:rofl2:
Zainteresowane mamy zapraszam na wątek Fotki Listopadowych Bobasów są tam fotki, które wczoraj wrzuciałm na nasz wąteczek...
Buuuuuu
Za co nas ukrali??????

reklama
Bodzia trza było babci powiedziec że ma się swoim dzieciakiem zajmowac a nie wtrącac nosa do twojego życia! Ludzie jak ja nie trawię takich babsztyli
Mam nadzieję że brak Domówek to tylko jakaś pomyłka

Wiecie co, Grześ śpi juz ponad 2 godziny!:szok: Pzred chwilą byłam zobaczyć, czy żyje:-D To do niego nie podobne.:no:Ale niech śpi, wyśpi się a potem niech będzie w dobrym humorku.:tak:

Kurcze, cos się chmurzy.:baffled:Ale mam nadzieję, że nie zacznie padać...a tak ładnie było.

Idę puzzlować z Maćkiem.:-)

reklama
No i się rozpadało:no:. W biegu pranie ściągałam z balkonu
Wiecie co u mnie właśnie zaczęlo grzmieć:szok::szok:. Obiad zjedzony - ale się nażarłam:baffled:-ciekawe kto za mnie gary umyję:dry:.
Bodzia olać tą babę ... jak ja takich nie lubię :no::crazy:

Do góry