Marta1981
Rodzyneczka
Zmykam:-(.
Może jutro od mamy bąbla z pećkola Olka kliknę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzym się Lachonie 3#Zmykam:-(.
no mnie się psim swędem udało dzisiajBllleeeee znowu sie spóźnilam na Marte:-
-(
Sewa bedzie dobrze, lepiej byc cala rodzinka niz osobnoa 20 juz tuz tuz
No, jak nam nasze dvd zaczęło szwankować (nie chciało czytac wszystkich płyt) to kupiliśmy "wiwę"Yyyy to dvd moich rodzicow kosztowalo 100 zl i sluzy im juz ponad 2 latka hyhyhy...
W zkładzie karnym powiadasz?sewuś, te praktyki to jeszcze nic, na II roku m.in. będę musiała odbyć praktykę w domu dziecka lub jakimś pogotowiu opiekuńczym, a na III roku w poprawczaku albo w zakładzie karnym
Ja od mamy wróciłam, mam doła, płakać mi się chce...................................:-(
Gratki dla Juleczka za zębolka.:-)Ja na chwilkę,żyjemy.Jul ma 3 ząbki,lewa górna jedynka wyszła,mnie zębole boilą i dzisiaj byłam u dentysty.Pisać szybko,bo ja od sasiadki i Jul narobił.
Meg tylko przywieź coś dobrego na wieczór;-);-)ja zaraz....do mojej siory na capucino ;-)![]()