reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cara może powinnaś z lekarzem porozmawiać na temat tego co się dzieje z Twoim Adasiem. Jak dziecko nie chce jadać, to chyba nie jest normalne :baffled: może powinien jakieś syropki na apetyt popić :baffled:

reklama
Laski pokazcie sie z tymi fioletami, tez jestem przed farbowaniem i chcialabym zrobic cos napawde fajnego a nie wiem co:dry: tzn nie chce scinac tylko jakis extra kolorek zrobic.

Dziewczyny mam pytanko , laktacja mi do jednej piersi wróciła, nie wiem co z tym zrobic:baffled: na poczatku myslalam ze mi przejdzie po chwili (ze to jakis wybryk) ale juz sie z miesiac utrzymuje:baffled:
Napar z szałwii 2-3 razy dziennie - baaardzo skuteczne :tak:

Przed:
Zobacz załącznik 74375
Po:
Zobacz załącznik 74376
hehehe,lepiej się czuję i każdy mówi że jestem jak kameleon bo zawsze z ciemnych robię jasne i na odwrót:-D:-D
No proszę, bardzo ładnie, również uważam że zmiana na plus :tak:
Witam dziewuszki, wszystkie piękne i młode:-)
Miałam dzisiaj tylko 3 pobudki nocne, ale spoko wszystko do przeżycia:tak:.

Słyszałam kiedyś że na ból głowy to jest dobra aspiryna ale i nie tylko na to, jako środek antykonpepcyjny jest też znakomita. Jak osiągnąć antykoncepcję aspirynową? Trzymać aspirynę między kolanami tak żeby nie wypadła ;-):tak::-):-D:-D:-D:-D
Bo się popłaczę ze śmiechu :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

No właśnnie ja skonczylam Igora karmic jak mial 10 miesiecy, a teraz mi wróciło:dry: a Igor ma ponad 2 lata. Na początku myśałąm ze jest w ciąży :rofl2: ale nie jestm i nie wiem co z tym zrobic bo to troche uziażliwe sie dla mnie robi
W sumie to dziwne że po takim czasie mleczko wróciło :baffled: ale naprawdę spróbuj z szałwią :tak:

inna oj powiem Ci, że nie zazdroszczę tych p[raktyk, trzymam kciuki, aby wszysko poszło po Twojej myśli.

Dzwoniłam do zakładu w sprawie DVD padł procesor :baffled: naprawa 500 zł :szok::szok::szok: odpuszczam, dołożę kasę i kupię nowe :tak:
sewuś, te praktyki to jeszcze nic, na II roku m.in. będę musiała odbyć praktykę w domu dziecka lub jakimś pogotowiu opiekuńczym, a na III roku w poprawczaku albo w zakładzie karnym :sorry2:
A co do DVD to popieram, nie warto takiej kasy wywalać na naprawę jak można w tej cenie kupić nowe. Ja też czekam na info z serwisu w sprawie naszej nagrywarki stacjonarnej DVD, co to swojego czasu przestała odtwarzać płyty z muzą i inne, odtwarzała tylko filmy na dvd :dry:.
A kiedyś J. na imprezie dał komuś w łapy aparat i aparat upadł, coś się potłukło, wysłał do serwisu i okazało się że koszt naprawy jest o 200 zł wiekszy niż ten sam aparat nowy, w sklepie :blink:. Dziwne to trochę :dry:

Ja od mamy wróciłam, mam doła, płakać mi się chce...................................:-(

W piątek do promotora,mąż kumpeli wybiera mi materiały.Na stałe to chyba poi 27-ym będę.
:szok::szok::szok::szok:matko cudowna - tera to posucha - wszystkie sie wieczorem zwalają na lachonienie:tak::tak: i wszystkie czekają aż wrócisz. samorodek ze złotem ci podesłałam jakieś milion stron temu;-):-D
trzymam kciukasy za prackę, żebys potem duużo czasu miała na BB;-);-)co na obiad dzisiaj?;-):-D

inna tulę Cię mocno......

Co do napraw sprzętu.... też jakoś tego nie potrafię zrozumieć :baffled: a praktyki...... w poprawczaku powiadasz...... oj tego to Ci już w zupełności nie zazdroszczę.

Marta witaj!

reklama
u mnie też krupnik:tak::-D;-) gratki dla Jula z zębami, mój wyjus i maruda ale jeszcze nic nie widać żeby rosło:dry::dry:do sikorkovej wrzasnęłam co by przyleciała:blink:

Do góry