reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też dostałam dziś rachunek za telefon i muszę go szybko zapłacic i cicho sza Przegadałam z kuzynką 3,5 godziny No takie z nas gaduły, że ona ze swojej komóry zużywa 4 godziny na mnie Tylko nasze chłopy tego nie rozumieją

A mi m. powiedział:" masz 60 darmowych minut i jeszcze Ci nie starcza?":baffled::baffled::baffled:
wiecie co my mamy ipfona- jest stale lacze internetowe i potrzeba tylko bramki i hula...zadnego placenia TPSA'ie abonamentu za nic...wszystko idzie na rozmowy :-)

reklama
Megusek mów dalej słucham słucham.Sikoreczka może u nas byłoby inaczej gdyby nas było stać na te rachunki,jeszcze za neta nie zapłaciłam bo nie wpłynęło mi wychowawcze mam nadzieję że od razu nie wyłączą;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Małż mnie od kompa wywala coś miauczy mruczy parska i wairczy chyba jednak go wpuszczę bo będzie wesoły wieczór.Idę się umyć zrobić m.herbatke na zgode i może jeszcze uda mi się do Was wpaść.
Sikoreczka ja nie mogę udawać że nie było bo tylko m. ma kluczyk od skrzynki ja swój zgubiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Megusek a Ty pisz mi o tym telefonie internetowym

No ja tylko przyszłam powiedzieć dobrrranoc,musze położyc chłopaków spać. I jeszcze mam jedna ważna propozycję. Należy wprowadzić pewną logikę w płaceniu comiesięcznych rachunków. Mianowicie jako pierwsze muszą być zapłacone rachunki za internet (wiadomo) i za prąd(no komp potrzebuje energii), a reszta to już nieważne, na ile starczy kasiorki to będzie zapłacone. Co Wy na to Lachonki??:-p;-)

Sikoreczka s plondem dja Ciebie

Załączniki

• 55px-CherryCokeBottle.jpg
    55px-CherryCokeBottle.jpg
    3,9 KB · Wyświetleń: 41
ja chiba pojde nynac...maz zasnal z Kuba, ma w tym tyg ciezki tydzien w pracy i potem w domu spi zaraz. Dobrze ze juz pojutrze weekend, to odpocznie.

No ja tylko przyszłam powiedzieć dobrrranoc,musze położyc chłopaków spać. I jeszcze mam jedna ważna propozycję. Należy wprowadzić pewną logikę w płaceniu comiesięcznych rachunków. Mianowicie jako pierwsze muszą być zapłacone rachunki za internet (wiadomo) i za prąd(no komp potrzebuje energii), a reszta to już nieważne, na ile starczy kasiorki to będzie zapłacone. Co Wy na to Lachonki??:-p;-)
Buhahahahahahaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno nie mogę ale racje masz bez dwóch zdań.

reklama
Do góry