wiecie co my mamy ipfona- jest stale lacze internetowe i potrzeba tylko bramki i hula...zadnego placenia TPSA'ie abonamentu za nic...wszystko idzie na rozmowy :-)A mi m. powiedział:" masz 60 darmowych minut i jeszcze Ci nie starcza?"![]()
reklama
Małż mnie od kompa wywala coś miauczy mruczy parska i wairczy chyba jednak go wpuszczę bo będzie wesoły wieczór.Idę się umyć zrobić m.herbatke na zgode i może jeszcze uda mi się do Was wpaść.
Sikoreczka ja nie mogę udawać że nie było bo tylko m. ma kluczyk od skrzynki ja swój zgubiłam

Megusek a Ty pisz mi o tym telefonie internetowym
Sikoreczka ja nie mogę udawać że nie było bo tylko m. ma kluczyk od skrzynki ja swój zgubiłam

Megusek a Ty pisz mi o tym telefonie internetowym
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
No ja tylko przyszłam powiedzieć dobrrranoc,musze położyc chłopaków spać. I jeszcze mam jedna ważna propozycję. Należy wprowadzić pewną logikę w płaceniu comiesięcznych rachunków. Mianowicie jako pierwsze muszą być zapłacone rachunki za internet (wiadomo) i za prąd(no komp potrzebuje energii), a reszta to już nieważne, na ile starczy kasiorki to będzie zapłacone. Co Wy na to Lachonki??
;-)

BuhahahahahahahaNo ja tylko przyszłam powiedzieć dobrrranoc,musze położyc chłopaków spać. I jeszcze mam jedna ważna propozycję. Należy wprowadzić pewną logikę w płaceniu comiesięcznych rachunków. Mianowicie jako pierwsze muszą być zapłacone rachunki za internet (wiadomo) i za prąd(no komp potrzebuje energii), a reszta to już nieważne, na ile starczy kasiorki to będzie zapłacone. Co Wy na to Lachonki??;-)

reklama
Podziel się: