reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Inna no miłej jazdy tam a szczególnie z powrotem nowym auteczkiem:-):-):-)
PPD i PPP zrobione:-DObiad przygotowany, dziecko własnie rozciera kanapke na dywanie, MIODZIO;-)
A od poniedziałku a może i wcześniej sajgon w dmou i mnie nie będzie.Malowanie.A potem generalne PPD i PPP.Oj potem to mus na odwyk:rofl2::rofl2::rofl2:
Roztrata kanpką zajeła sie sunia..

reklama
s7_b.gif

Poradzcie, który kolorek???Przypominam,że zamieszkije Śląsk:rofl2:

Heloł.
23_9_10.gif

Ale mi dzis dobrze było (mimo, że męża w łóżku nie miałam).;-) Grześ tylko raz się obudził w nocy o 2, a potem o 6, ale go wzięłam do siebie do łózia i jeszcze przysnął. Dopiero Maciuś obudził nas o 6.45.:baffled: Ale za oknem pięknie słoneczko świeci, to nawet chciało się wstawać.:tak::-D

Bodzia Grześ i ja dziekujemy.:-)
No to ładnie Ci Karolek pospał.:tak: I jak dobrze, że masz sunię -mniej sprzątania.:rofl2:
Aha, dzięki za komentarz na NK.:-)

PPD niech juz wstanie bim bam bom..wszystkie dawno wstaly i pozamiataly..bim bam bom ;-)

Jejjjjj i mnie dzis czeka PPD no bo piatek i niech mi nikt nie mowi ze sroda albo wtorek bo sie na to nie nabiore :-p

A ja tak sobie myeśle co u Iwony???Pewnie zjęta przygotowaniami do komuni..I Leika sie nie pokazuje...
Karollo pływa w klockach;-)A zaraz się odziewmy i do biblioteki spływamy:tak::tak:
A to są gotowce JPo, ale zdjecia moje;-)

zeszły tydzień

Mazury maj 2007

Mazury, maj 2007

A ta wanienka ma z 50 lat.Moja tesciowa była w niej kąpana..Zdjęcie z zeszłego roku z Mazur.

dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeń dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:tak::-):-):-):-) słoneczko nasze dawno wstałooooooo:-D:-Dboshe jaki cudny dzień. zmykamy na wcześniejszy i długaśny spacer:happy: a jutro wybywamy na cały weekend na wieś coby nie zmarnować ani minuty tej cudnej wiosenki:-):-)
wszystkim PPD współczuję:sorry2::sorry2:, ja dziś wolne. Bodzia no to remontuj koffana;-)scrapki jak zwykle :-D:-D

Dzień dobry Laski :tak::tak::tak::tak:

Informuję że póki co jeszcze żyję:tak:

Znalazłam mieszkanie do wynajęcia z a 600zł ale się niestety okazało że nie chcą małżeństw ani studentów:szok::szok::no: .....to ja nie wiem kogo chcą :crazy:
no cóż szukam dalej....
... mnie mężuś wczoraj załamał i powiedział że jednak nie ma sensu się wyprowadzać i że on im powie żeby się ode mnie odczepili i będzie dobrze :wściekła/y::wściekła/y:.....ta jasne na pewno pomoże jak teściowej mówił z sto razy a ta nadal swoje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc mu powiedziałam że wyprowadzę się do moich rodziców a ten że mnie nie przyjmą i tak zaczęliśmy sie kłócić bo że mu jest dobrze to nie znaczy że mi też......ja już mam dosyć zwłaszcza że ostatnio ten pijak zaczął mnie wyzywać od suk i szmat:no::no::no:
istny dom wariatów i tyle....szkoda gadać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wybaczcie że tak nie składnie ale muszę szybko pisać bo stara zaraz może wparować.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Aluśka to już jakiś surrealizm normalnie:baffled::dry:zebyś w spokoju nie mogła przy kompie posiedzieć bo teściowa:baffled: porozmawiaj z mężem na spokojnie bez nerwów i spróbujcie jakiś kompromis znaleźć bo tak Ty się męczysz i jeszcze nerwy sobie szargasz:crazy:tulę mocnooooo i trzymam kciuki za owocne rozmowy;-)

Do góry