reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Inna:tak::-D:-D:-D:-DKubki do Zoo zielone brać mus:-D
Kobiety a Wy pisac na co ochote macie bo ja widzu,że mi się 4000 post szykuje;-)Zaraz skończe ogarniac i nie wiem co dalej z dniem...

anula zdóffkaa
Bodzia super scrapy,mały słodki
laski foty fajowe,dzieci bombowee

zmykam,,,pappatki
potem moze wskocze na chwile,,ale cąły dzien na dworzus ie zapowiada,,i grilek takze,,buziakmmmm

Bodzia, ja mam ochotę na gołąbki :-D
Madźka, a Ty już sie nie wyleguj, tylko przywitaj się ładnie z nami. Ty niedobra :-p
Bodzia, no kubki zielone trzeba wziąć, szkoda że w piżamy ich nie możemy ubrać :-D

Inna tez o tym pomyśłałam..O piżmach;-)
Madzki nie ma na wsie jest:tak:
Ewcia miłego grilowania:tak:
Gołabki mmmmm
Mój Małz juz zaczyna aaaaaaaaa

Asiulinka spóźnione ale szczere życzenia
dla Stasia z okazji
skończenia 9 miesięcy:-D:-D:-D
Zdrówka, szczęścia i słodyczy
aluśka Mu dziś życzy:-D:-D
05mn4.gif

Bodzi
scrapiki rewelacyjne :tak::tak::tak: Karolek idealny model i Wy również bardzo ładnie wyszliście na tych zdjęciach:-D:-D:-D
Ojjj kochana wiem co czujesz, tez mieszkam z pijakiem pod jednym dachem:-( trzymaj sie mocno i nie przejmuj sie tym co on wygaduje...wiem ze to trudne....tule mocno.

Aluśka
postarja sie m wytlumaczyc co czujesz, na dłuższą metę tak sie nie da żyć, zameczysz si ety a przy okazji dziecku tez nie bedzie dobrze.
Agata rozmawiałam z małżem i wszystko sobie wyjaśniliśmy :tak::tak::tak: mam nadzieję że za parę dni nie zmieni znowu zdania.... :tak: i mieszkanie szybko znajdziemy :tak::tak::tak:
Aluśka kochana moja ale Ty masz tam straszne warunki.Paranoja,że nie możesz popisać, bo tesciowa.A poza tym pijak i dziecko....
Wiesz, nie obraż się ale ja bym zabrała Amandzie i wyprowadziła się do rodziców.Przynajmniej na troche.Może to mężowi otworzy oczy.Bo Ty musisz myślec teraz o Małej:tak::tak:A jak jemu jest z pijakami dobrze...A na Maleńką Wasze kłótnie i pijak żle wpływają.JA wiem,że to może być trudna decyzja...
Bodzia dobrze mówisz :tak: mieszkanie tutaj to jedna wielka paranoja.....:crazy:
mieszkania nadal szukam :-( a jak sie w najbliższym czasie nie uda to śmignę o rodziców na jakiś czas....:tak:
Aluśka strasznie współczuję sytuacji domowej.:-( Spróbuj jeszcze raz porozmawiać z mężem. Tulę mocno.
attachment.php

.
asiulinka dziękuję :tak: porozmawiałam chociaż na początku to była raczej kłótnia niż rozmowa bo już mi nerwy przez to wszystko póściły ale chyba jesteśmy na dobrej drodze:tak::tak: teraz pozostaje coś znaleźć :tak::tak::tak::tak:
No weekend :-) nawet dla domowek ;-)
A to moj maly mezczyzna....
Kuba_w_kratcie.JPG
Meg ale masz przystojnego synka dziewuszki będą się pchały drzwiami i oknami:-D:-D:-D:-D
Bodzia na bank magnez :tak::tak::tak:będziesz
misc0203do.gif
przesilenie cię dopadło. przerabiałam ze 2 miesiące temu:-:)-(
oj mi też chyba magnezu brakuje:szok::szok: bo jakieś dołki mnie łapią :-:)-:)-(
A to moja córunia-Patrycja
agga śliczną masz córeczkę :tak::tak::tak:
Jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Długo nam zeszło, ale... TADAM !!! Autko jest moje :tak:. Jest czaderskie, jedzie się nim rewelacyjnie, a jak się depnie na gaz to :szok:. R-E-W-E-L-K-A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jutro zapraszam na oblewanie, coby mi się dobrze jeździło i opiszę też niezbyt fajną przygodę jaka się po drodze przytrafiła :sorry2:
Martyna super że masz już ten samochodzik:laugh2: i jesteś z niego zadowolona :tak::tak::tak::laugh2:
Podróż widzę że z przygodami :szok::szok::szok::szok:dobrze że dotarliście cało i zdrowo:tak:;-);-)
Komentarzami i uwagami rodzinki się nie przejmuj zazdrość ich zżera i tyle:dry:
Aha, zapomniałam Wam powiedzieć, że zauważyłam, że Grzesiowi przebiła się ostatnia dwójeczka (prawa dolna).:-) To teraz będzie już miał 8 zębolków.:szok::rofl2:
.
Gratulaski dla Grzesia :-) z okazji przebicia zębola :-D:-D:-D
My też już wstaliśmy.Z naszego wyjazdu jutro nici bo mój synek wnocy obudził się z temperaturką 38 rano też miał taką,mam nadzieję,że to zęby a nie żadna paskudna infekcja bo u nas okropny wirus szaleje.Staś tylko takie oczka machore,tak mi go żal było,żecałą noc przespaliśmy razem (a nie miałam go tego uczyć).
anulka oby temperatura Stasiowi szybko spadła i nie wykluło się z tego żadne paskudne chorubsko:tak::tak::tak::tak:

reklama
Bodzia gołąbki pyszne, chyba dzisiaj zrobię :tak::-D
Wiecie co, ja wymiękam - Jacka brat stwierdził, że to auto pewnie było po wypadku i na pewno był bity, dlatego od grudnia do kwietnia stał w Polsce :crazy:. A wiecie na jakiej podstawie?? Na takiej że auto zostało sprowadzone w grudniu do Polski i teraz sprzedane :dry:. No, nie wiedziałam, że można na takiej podstawie takie wnioski wysnuć :sorry2:. Aha. I Citroeny się psują. A mi to się zawsze wydawało, że żaden samochód nie jest niezniszczalny, niezależnie czy to Citroen czy Audi czy Opel. Najlepszy przykład - nasz Focus który jak sie zaczął sypać to się posypało wszystko. No, ale niech sobie pogadają, może im ulży :-p
RATUUUUUUNKUUU MOJE DZIECKO MI WŁOSY UKŁADA (czyt. zarzuca mi grzywke na oczy :-D)

Do góry