reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Boszzzzzzzzzzz jakie ja mam w domu larmo
Madzia nie potrafi zatrybic, że zabawkami trzeba się podzielic
Zaraz ptaszki do gniazdka na spanko wpakuję i będzie spokój.
Bardzo dziękuję za komplementa

Anula jest jeszcze tiramisu

Uwielbiammmmmmmmm
A Stasio mega słodziak:-)
Agga suwaczki świetne
Marta gratuluję Olusiowi dyplomu:-)
Bodziu jo tyż wyrodna matka, bo Madzik w lżejszej czapie od dawna lata;-) Muszę jej sprawic czapkę z daszkiem, bo ją słoneczko wkurza
No gratuluję malowanka i czekam na zdjęcia
Asiulinka trzymam moooocno kciukaski za Macka. Będzie dobrze koffana
Nie wiem co jeszcze miałam pisac
Ech ta skleroza
Dobra idu "dusic" młode
Do potem

Bardzo dziękuję za komplementa

Anula jest jeszcze tiramisu

Agga suwaczki świetne

Marta gratuluję Olusiowi dyplomu:-)
Bodziu jo tyż wyrodna matka, bo Madzik w lżejszej czapie od dawna lata;-) Muszę jej sprawic czapkę z daszkiem, bo ją słoneczko wkurza

Asiulinka trzymam moooocno kciukaski za Macka. Będzie dobrze koffana

Nie wiem co jeszcze miałam pisac

Dobra idu "dusic" młode

sikoreczka79
Aha, aha już wiem Bodzia, Inna pogodę nam na niedzielę psują:-
-
-
-
dry:
CzekamBodzia lece
Nie kracz...Aha, aha już wiem Bodzia, Inna pogodę nam na niedzielę psują:--
-
-
dry:
U mnie nadają na niedziele ciepło..Tylko pochmurno...
sikoreczka79
Kochana nie płakusiaj
pójdziem na plac zabaw o którym mówiła Martynka

Marta1981
Rodzyneczka
Jul od wczoraj jakiegoś jadłowstrętu na kaszkę na mleku dostał,zjadł w sumie 50 ml
.
Zmykam na kolacyjkę,bo w brzuchu głód mlaszcze;-)
.

Zmykam na kolacyjkę,bo w brzuchu głód mlaszcze;-)

reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Nie do Tworek, tylko do Branic, będę miała bliżej na odwiedzinyoj Anula bedzie się działo jak Stanisław nazebny spotka Szymona nazębnego![]()
mamusie wywiozą do Tworek , no chyba, że se coś na rozgrzewkę chlapniemy
![]()

Kurczę, a ja na allegro widziałam Inglesinę Trip za 269 złno coneco waza prawie 9 kg a mamy takie cus co wazy 12 - zadna roznica. A Inglesina Trip wazy 6,6 kg. Chce cos zdecydowanie lzejszego ;-) No do buszowania po sklepach z Kaska ;-)
Jestes cudowna....leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeca ciuszki! :-)
Inglesina to nie nasza firma...myslalam ze wozki od nich sa w cenach nie na nasz zasieg a tu ...u nas w Kraku 430 zl:-) (dla porownania Baby Design Travel 320 zeta)

SŁYSZAŁAM!!!!! Mniam mniam, gołabki, moje się już skończyły :-(PSSSt tak cicho ja mam gołąbki;-)mój z ludzkiego zna tylko tata więc indiański bądź pseudo chiński będzie jak znalazł;-)
![]()
Boshe, to ja to dopiero wyrodna matka jestem...Oliwka już od nie wiem kiedy nosi letnią czapę (albo chustę), a teraz jak jest ciepło to w ogóle bez czapki od kilku dniMiałam pisać własnie
Marta gratki.
Sikoreczka fiu, fiu, fiu......Oj taki Lachon w niedziele słoneczko przyćmi
A ja padam...Posprzatałam całe mieszkanie..Zostało mi tylko meble kanapowe uprać...
Mały się kąpie po maszynkowym cięciu, bo mu kłaczki dziwne sterczały po ostatnim, słysze,że małż też się maszynkuje.UUUU jakie dwa przystojniaki w doma mam
A co do czapek lżejszych wyrodna matka ubiera w takowe dziecko od mioesiąca a wczora po placu bez czapki latał...No ale on jkest zimnolubny i od małego zahartowany.Ilośc chorób sprowadza się do jednej poważnej i jednej lekkiej oraz paru lekkich katarków.Zaraz ide myju, myju...Oj jaka jestem zmęczona..

Aha, aha już wiem Bodzia, Inna pogodę nam na niedzielę psują:--
-
-
dry:
Kurde, u mnie też ciepło zapowiadali, tzn. na jakimś tam programie, możliwe tylko przelotne opady deszczuCzekam
Nie kracz...
U mnie nadają na niedziele ciepło..Tylko pochmurno...

Oliwka marudna po szczepieniu, ale już śpi, ten katarek ją męczy, bo leci jak woda, kropelki jej na siłę zakrapialiśmy bo było standardowe "nieeeeeeeeeeeee" i płacz :-(, ale J. trzymał ją za ręce i nogi a ja zakrapiałam :-( Biedactwo moje maleńkie :-( Dobrze, że gorączki nie ma, gardło czyste, itd.

Podziel się: