Marta1981
Rodzyneczka
Ale Lolo padł jak mucha;-)
.
Pranko wieszac idę ,drzec się na komórę
.

Pranko wieszac idę ,drzec się na komórę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
biedulko ale maszCześć Laski melduję się po weekendzie.
Wszystkiego dzieciecego dla Lolka
Zdjęcias mam i dzieci super a lew straszny
MNarta szkoda,że nie zrobiłaś zdjęcia tej miny no mogłabyć fajna;-)
A mi przybył nowy domownik,brta zwiał z domu i się u mnie zameldował no ciekawm co z tego wyjdzie,Staś wyczuł,że jest tylko jedno łóżko w takim wypadku wolne więc w nocy płacz i do nas m. do pracy nie wyspany a ja padam,na szczęście Maluduś śpi.
Tęściowa doprowadziła mnie do ostateczności i modlę się o przeziębienie dla Stasia na 30 czerwcabo na żadne wczsy już nie chcę jechać,mogę jechać w drugim tygodniu jak ich już nie będzie![]()
świetne fotki
no taaakCoś sie ich z tymi gołąbkami czepiła,w końcu Paweł musiał czymś udobroochac tego lwa;-)
.
Z ta kuzynka co to przez rachunek za tel z nia pojdziesz torbami?;-) Niechorze jest super...a plaza naprawde czysta, bylismy tam z moim chlopem...polecam!!! Dla nas neistety za daleko....ja juz nei wiem gdzie my nad to morze pojedziem...Niech mnie która kopnie w cztery litery, bo mam sporo zajęc a chęci zeroweNo ale muszę się pochwalic, że właśnie zarezerwowałam domki na lato
Jak się cieszę jedziemy do Niechorza z moją kuzynką i jej rodzinką
![]()
Małża mam w domu dziś jeszcze także z doskoku jezdem.a gdzie Bodzia?