reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kochane!

oczywiscie nie nadrobie wszystkiego ale postaram sie wpadac częsciej !

buziaczki dla starej gwargii i nowych mamus

reklama
Wpadłam powiedzieć dzień dobry życzyć miłego dnia i uciekam bo PPD i PPP mnie czeka i jeszcze goście i wyjście z m. a doba ma tylko 24 h.Więc miłego dnia:-):-):-)

Ja również witam z rana
Moje dziecko od dwóch dni zgłupiało i nie chce zasnąć przed godz.24, normalnie paranoja, już ja ją położę w ciągu dnia aż się zdziwi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś pogoda się popsuła a ja miałam jechać autobusem do teściowej - chyba nic z tego nie będzie;-);-);-)

Lolnek zasnąl wtulony we mnie.Chyba jednak pora na PPD:tak:
U nas juz nie tak słoneczne ale dośc ciepło.

Dzień doberek.
Anula wysłałam Ci wiadomość na gg, i sprawdź maila ;-)

Idę się myć a później do mamusi lecę.

paaaaaaaaaaaaaaaa

1565.gif
jestem. ide zrobić sniadanie i ponadrabiać:tak::tak:Renifer fajnie, że jednak jesteś;-):-)

Dzień dobry.:-)
My już pośniadani. Maciek ogląda bajki (żadna nowość-niestety:dry:), a Grzesiek juz włączył tryb awaryjny.:baffled:
Za oknem ładnie słoneczko świeci.:tak:

Renifer witaj po przerwie.:-)

reklama
Do góry