reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wróciłam ze szkoły, ale zaraz mykamy jeszcze na spaceroska małego :tak: Tak cieplutko jest, że szkoda siedzieć w domu ;-)

Jeszcze tylko jutro i znowu 2 tygodnie odpoczynku :-p Chociaż jak sobie pomyślę, że za 1,5 miesiąca zaczyna się sesja to mnie trafia :crazy:. Jak jeszcze do tego będzie taka piękna pogoda to już w ogóle :wściekła/y:. No bo jak w takich warunkach zmusić się do ślęczenia nad knigami :sorry2:

A jutro rano paierbiątko wraca do Holandii, do matki. Ufffffffffffffffffffffffffff :-)

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wcieło mi posta:crazy::crazy::crazy:
Więc moje Młode obudziło się o 3 i do 5 się kręciło, następnie o 6.15 obudziło się z pieśnią na ustach i z planem wyjścia na dwór.A ja czuje się jakby mnie ciężarówka przejechała.

mój mąż wrócił wczoraj późno do domu, ok 00:30 położył sie do łóżka budząc przy tym mikołaja, który zdecydowanie myslał ze jest rano... ponad godzine sie bawił i piszczał, i usiłował kupe zrobic a ja myslałam ze wyjde z siebie :oo::oo::oo:
takze bodzia przybijam Ci piateczke!

Buuu przygryzłam ząba i boli buuuuuuuuuuuu

mnie tez, biore apap:baffled::baffled::baffled: dopóki dentystka nie zaplombowała mi dziury, to miałam spokój... od kiedy mam zrobionego zęba, to co chwile jakies jaja - co dwa, trzy dni czuje sie,jakby mnie przewiało... :sorry2:

Jeszcze tylko jutro i znowu 2 tygodnie odpoczynku :-p Chociaż jak sobie pomyślę, że za 1,5 miesiąca zaczyna się sesja to mnie trafia :crazy:. Jak jeszcze do tego będzie taka piękna pogoda to już w ogóle :wściekła/y:. No bo jak w takich warunkach zmusić się do ślęczenia nad knigami :sorry2:

zycze Ci tych dwóch tygodni pełnych pięknej pogody! Wykorzystaj je na maxa i nie myśl o nauce :tak:

u nas ok... mały mnie dzis zaskoczył... ugotowałam mu zwykła zupke /słoiczkowych nie chciał/ z marchewki, ziemniaka i oliwy, i jadł az mu sie uszy trzesly... skubaniec jeden... jutro powtówka z rozrywki...

przez ten upał nie wiem jak małego ubierac... :confused::confused::confused:

kochane, jutro przyjezdza do mnie mama na pare dni... bede z nia jezdzic na kontrole po lekarzach, ale tez i po sklepach itp; wiec moze mnie troche nie byc na bb

buziaczki przesylam!

Reniferku to miłej wizyty mamy:-D:-DI przybijm piatke:-D
Nas odwiedzili chrzesni małego, dostał od nich fajowe autko i piżamke-pajacyk ale piżamak jeszcze u babci.
A Lolo większą częsć ich wizyty przespał:dry::dry:

Ja wróciła z Lublina ledwo żywa,w domu to tylko zapałkę odpalic,rzucic i wyjsc:angry::angry::angry::wściekła/y:A jeszcze mus karpatkę i wafle z galaretką na jutrzejszą Komunię:tak:.
Prezenta nie kupiliśmy,bo nie było nic fajnego w Adidasie :no:i jakiś szajs nam stara prukwa wciskała:angry:.Kopiłam obmbonierkę z Solidarności a prezent to później damy:tak:.
Zatwierdzone,przyklepane,M wyjeżdża w poniedziałek o 4-ej rano do Warszawy i słomiana będę:dry:.A tak wogóle to pogoda dopisuje i pustki na BB:laugh2:.

Witam Lachonki!

U nas drugi dzień oduczania Kuby od smoka, wczoraj przeżyliśmy i dziś w dzień też było ok. Teraz czeka nas noc. Chciałabym żeby się udało...Dziękujemy za trzymanie kciukasów!
Wiadomość z wysp od mojej siorki powitała mnie na NK...Kasia nie będzie mieć ciągłego dostępu do neta przez jakiś czas :no: Jej mąż jest też chory i do śr będzie w domu.

No bo jutro to są Zielone Świątki. Szkoda że nam z tej okazji wolnego od szkoły nie zrobili :-(
Aaaaa to pierwsze słyszę że sklepy nieczynne jutro som jakieś? hmmmm

Łojeju, a ja myślalam, że nie wiadomo ile będę miała do nadrabiania, a tu puuuuuuuuuuuusto, normalnie tylko echo i nic więcej :sorry2:

Stwierdziłam, że jutro jadę tylko zawieźć płytkę z prezentacją, bo jesteśmy zaproszeni na Komunię ;-) to se trochę wolnego walnę a co :-D

Dobra, zabieram się za wypalanie cd'ka ;-)

reklama
Jestem na sekundkę... Ale co z tego jak nikogo tu nie ma...:sorry2:
Jadę szybciorkiem do szkoły oddać płytkę z prezentacją, wracam, upiększam się i idziemy na tę Komunię, choć średnio mi się chce :dry:

Znowu piękny dzionek się zapowiada :-)

Do góry