Marta1981
Rodzyneczka
Lepiej żyletką nacinaj i solą posypuj;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tulę mocno też czasem to przeżywam masakra tylko,że ja naslu****ę małego oddechu on co jakiś czas sobie chrapnie;-):-)Melduje się!!!!
Już nie śpimy, zaraz psiątamy.Pogoda za oknem mokra, wietrzna i do niczego..Oj chyba dziś na administracje nie pójdziemy bo daleko...Jakby było ciepło to byśmy zrobili sobie mały spcerek a tak bez wózka sobie daruje...Kręgosłup mnie boli na samą myśl...
Obudziłams ię w nocy i maiałam wrażenie,że Mały nie oddycha.Do tego spał tak mocno,że nie umiałam go dobudzić..Dopiero jak mocno go potrząsnełam to poruszył ręka, nogą i spał dalej..Ale ten okropny strach i aż dławicy ból jaki we mnie narastał....Boże czuwaj nad moim synkiem, bez niego nie ma dla mnie życia...