reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodzia lekarstwo na marudność
ciacho.jpg

Marta i ja przyłączam się do obchodów 1 rocznicy cywilniaka:tak:;-)
1707.gif
by Wam słonko zawsze świeciło a chmury szybko odpływały;-)
Aluśka to Ci się fucha z gracowaniem rządek trafiła:baffled::-D

Obczajałam trasę od nas do dinozaurów,to tylko niecałe 200km i 3 godzinki jazdy:tak:.Napisałam mesa do żony kumpla Mirka z roboty(ta co ogrodniczki przyniosła Julowi),żeby swego namówiła to byśmy na 2 autka pojechali:tak:.A że ona w ciąży to pewnie jej mąż nie odmówi;-):-D.

Martuś z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!
03vx5.gif

U nas z tymi ślubami to śmiesznie,bo najpierw był kościelny-miałam rentę po rodzicach i częśc by zabrali i jako samotna z Olkiem,to stypendium socjalne miałam z uczelni:tak:.A z Julem w ciąży to powiedziałam Mirkowi,że nie chcę byc panną z 2 dzieci a rentę miałam do 25 lat,to mi jeden grzyb było:-p:tak::-D.A stypendium dalej mam,bo niski dochód po podzieleniu na 4 osoby:tak:.

Martuś to przynajmiej orginalna jesteś:tak::-D
Bossssssssssz jaka ja śpiąca od tej pogody się zrobiłam. Madzik śpi, Aduś bajkował a ja notki na Bebokach porobiłam. Zapraszam serdecznie tam więcej foteczek jest:laugh2:

U nas z tymi ślubami to śmiesznie,bo najpierw był kościelny-miałam rentę po rodzicach i częśc by zabrali i jako samotna z Olkiem,to stypendium socjalne miałam z uczelni:tak:.A z Julem w ciąży to powiedziałam Mirkowi,że nie chcę byc panną z 2 dzieci a rentę miałam do 25 lat,to mi jeden grzyb było:-p:tak::-D.A stypendium dalej mam,bo niski dochód po podzieleniu na 4 osoby:tak:.
:-Dpolewka. będzie co dzieciom opowiadać:rofl2::tak:

reklama
No należą mi się gratulasy: właśnie przez godzinę gotowałam ziemniaki do zupy:szok: Garnek spalony:baffled: Całe szczęście udało mi się coś wybrac i możemy spokojnie zjeśc (młody już marudzi że głodny):rofl2:

Do góry