reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U nas część podwórka zamiast trawy posiada ziemie,pył nie widomo co.Gąbka potem poszła w ruch.Ale jakbyscie widziały jaki on był szczęśliwy,że mógł się tak wybrudzić:-D:-D:-D:-D
U nas tez paskudnie no ale wyjść trzeba:tak:

Praleczka chodzi,bo ciężkie dzisiaj piorę:tak:.Olek dorwał się do gry memo z Tubisiami i namiętnie wycina Lalę w różnych pozach;-):tak::-D:laugh2:.Jula coróż dokołysuję,bo w kołysce dłużej śpi niż w łóżeczku,wiem że trochę mu niewygodie może byc:dry: ale jak położę do wyrka to się przebudza:angry:

siemanko:tak::-):-)
Anaconda co za cudna córa Ci z podpisu wyziera:szok::-):-):-):-)
Bodzia wiem ze z gratkami ruszyłaś najpierwsza ale żadna z lachonujacych wczoraj mi chodziło:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:Lolo górnik to po płaczku moje ulubione wcielenie:-D:-D
Marteczka zdróffka na trzy;-):-):-):-)
Anula kuruj się słonko a starego olej bo już dzisiaj wtorek;-):dry:
Aluśka brawa dla Amandzi:tak::tak::happy:fajną pobudkę miałaś. ja tam lubię takie;-);-)
Aga z rana widzę klina zapodałaś:tak::-D:-D:-D

u nas dłuuuga noc bo dziecię bezspacerowe wczoraj zrobiło sobie występ od 2.00 do 4.00:baffled:i matka lulała przez dwie godziny i zastanawiała się nad rozerwaniem delikwenta:angry::angry:ale padł i dopiero się obudził:-)
Męż wrócił jak szpak:rofl2::rofl2:daaaaaaaaaaawano go takiego nie widziałam. powiedział, że zniszczył się doszczętnie i zaległ:-D:-D:-D
Słonko wylało to dzisiaj musowo spacer coby Szymcio nadrobił wczorajsze zaległości:rolleyes2:ale fajnie było wreszcie wieczorem poklepać:tak::tak::tak::tak::-D
WITAM WIDZE,ZE TY TEZ SPROBOWALAS NO OKAZJA JEST KU TEMU 100 POSTOW NAKLIKALAM NA BB

Dzien dobry Lachonieta, niniejszym oglaszam ze wstalam i co wiecej juz sie ubralam:tak:, naprawde jestem z siebie dumna. I nawet zdazylam poczytac zaleglosci od wczoraj z wieczora. Stach bardzo wrzaskliwy i nieznosny, chyba 5tki ida.:no:Ale wytrzymamy bo koniec zabkowania juz bliski.Teraz musze mu wlaczyc Garfielda to moze sie troche uspokoi, bo jest nie do zniesienia.
Obejrzawszy foteczki dzieciaczkow stwierdzam ze sa przesliczne, a Lolo gornik - the best.
Jakby ktora widziala moja siore to krzyczec, bo znow mi gdzies zginela.
Bede pozniej.

Dzien dobry Lachonieta, niniejszym oglaszam ze wstalam i co wiecej juz sie ubralam:tak:, naprawde jestem z siebie dumna. I nawet zdazylam poczytac zaleglosci od wczoraj z wieczora. Stach bardzo wrzaskliwy i nieznosny, chyba 5tki ida.:no:Ale wytrzymamy bo koniec zabkowania juz bliski.Teraz musze mu wlaczyc Garfielda to moze sie troche uspokoi, bo jest nie do zniesienia.
Obejrzawszy foteczki dzieciaczkow stwierdzam ze sa przesliczne, a Lolo gornik - the best.
Jakby ktora widziala moja siore to krzyczec, bo znow mi gdzies zginela.
Bede pozniej.

Moj tez glosny dzisiaj. D tegogo z zatwardzeniem :-/

U nas słonko ale ja nie mam siły nogą ruszyć nie wspominając o znoszeniu małego z trzeciego piętra nie dam rady Staś będzie miał dziś domowy dzień za to jutro już od rana zmyka więc nadrobi Maleństwo moje.Dziś musi mi wybaczyć:tak::tak::tak:
Madźka mały dobry jest po co spać w nocy skoro można Mamę do białej gorączki doprowadzić?:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-DJa to miałam w sobotę o drugiej wróciłam z muzeó i z uśmiechem siedząc w łóżeczku powitał mnie Staś i wzrok miał taki ; "a o której to się do domu wraca?" no i za karę robił mi wykład do wpół szóstej rano.Postanowiłam nie wracać więcej tak późno;-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Muszę tyłeczek z krzesełka zwlec i ciuffy szykowac. Chyba ciepło się trza dziś ubrac bo 10 st i wiatr:sorry2: Nie lubię takiej pogody:dry:Najchętniej to bym do łózia wróciła i pogniła dziś troszkę:laugh2::laugh2::laugh2: (tak, tak a potem się obudzisz).

reklama
Madźka mały dobry jest po co spać w nocy skoro można Mamę do białej gorączki doprowadzić?:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-DJa to miałam w sobotę o drugiej wróciłam z muzeó i z uśmiechem siedząc w łóżeczku powitał mnie Staś i wzrok miał taki ; "a o której to się do domu wraca?" no i za karę robił mi wykład do wpół szóstej rano.Postanowiłam nie wracać więcej tak późno;-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:rofl2::-D:-D:-D:-Dto już pod terroryzm zakrawa:-D:-D:laugh2:

Do góry