reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witaj Ewcia:tak:.Aleś się wylachoniła na suwaczku;-):-D.To fajnie,że mężusia masz w domku i Matu też pewnie się bardzo cieszy:tak::happy:.

My po prawie zakupach,bo zamówiłyśmy w hurtowni papierniczej i na wtorek ma wszystko byc:tak:.A właściciel ma też wytwórnię prażynek ziemniaczanych to Julowi dał paczkę i teraz ją kończę:tak:.
A że nad hurtownią ciuszki po zeta dzisiaj były:tak: to kupiłam bluzę Julkowi i kurteczkę dla chrześnicy Mirka.

reklama
Właśnie miałam wyjść po chleb a tu deszcz leje za oknem:szok::szok::szok:
Namiocik świetny i wcale nie drogi, spodziewałam się ceny koło 200zł, chyba sama o takim pomyślę dla mojej panny:tak::tak::tak:

czesc wam mamuski,,,
Dawno mnie nie bylo,,mam meza w domu,,chora ma noge,lata wlasnie po lekarzach,badania robi,,i takie tam,,dwa tygodnie jest,,tzn do niedizeli jeszcze,,,
zdrówka dla męża:tak::tak:Ewcia widzę nową fryzurę:-):-)a miałaś się pochwalić jak wrócisz od fryzjera a Ciebie wetło na dłuuuugi czas:dry:

No wiesz co, nabijasz się z osiołka :unsure::hmm::huh:. Nieładnie tak, nieładnie :no:
a w życiu się nie nabijam zestaw wakacyjny w sam razik:tak::tak:co ja poradzę, że mi się z domkiem na prerii skojarzył:sorry2::-D

Marta Ty to matka jesteś - Julowi prażynki wyjadać:no::-D:-D:-D

Moje dziecko jak na porę spacerową przystało nie chciało zasnąć w łóżeczku ale w wózku śpi:baffled::-D:-Dtylko stoi mi teraz w przedpokoju i nie za bardzo moge coś zrobic w chałupie bo go obudzę:dry:no to mus przed kompem:-D:-D;-)

Ło matko mam takiego mega lenia że aż wstyd Nic mi się nie chce, no ale dżwiam się i ubieram małe. Trzeba cuś na obiad nabyc.Mali się tak fajnie dziś bawią. Wcale ich nie widac:laugh2:
Meg Kubuś ślicznie zwiedza, ale pojęcia nie mam co:no:
Bodzia strong man supcio.
Inna fajne zakupki. Podoba mi się taki namiot, tylko mieszkanko za małe:-p
Ewcia miło cię znów zobaczyc, zdrówka dla męża:tak:

Ło matko mam takiego mega lenia że aż wstyd Nic mi się nie chce,
Sikoreczka leżenie do góry brzusiem jeszcze nikomu nie zaszkodziło
Obraz_031_resize.jpg
zwłaszcza, że pogoda sprzyja:tak::tak:

reklama
Do góry