reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a swoja droga dziwne bo ja tez tano ten watek czytalam ,bo mnie zlowo ociotowani zaciekawilo,ale kurde nie wiedzialm ze takie cos istnieje ma swiecie ,ciemnogrod normalny
dokładnie z tego samego powodu tam zajrzałam:tak::tak::tak:ale my po prostu nie ten poziom metafizycznego wtajemniczenia mamy:-D:-D

Ależ nie wyzywam:no:,u mnie tak się na tą roślinę potocznie mówi:tak:.
Ty się koffana nie tłumacz:-p:-p
Ale dobra, uznam to za pieszczotliwe...
Od dziś jestem ta roślina:rofl2::rofl2:
A wiecie co jest najgorsze???Że one to robią w dfobrej wierze i przetłumaczyc sobie nie dadzą...
Madzka mnie kazali przecierac spocona koszula nocną...No i wiecie ja się zastanawiam,że mnie jakoś Lolka nikt nie zauroczył:dry::dry:
A przepraszam OLINEK ale to inna historia:laugh2::laugh2:

Ja orzechowe,a co do krupnika to spytaj się Martyny;-):tak::laugh2::-p.
Hmmm... A czemu mnie ??
Ty mnie tu od ostrożeni polnych niw wyzywaj:rofl2::rofl2:
Leżę i kwiczę :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D

Madziu, krupnik jak krupnik, tylko łyżke w nim można postawić, bo nie lubię rzadkiej zupy :-p

Ten namiot to jednak był zły pomysł :wściekła/y::wściekła/y: Bo zaraz Oliwka z Julką przez niego mieszkanie rozniosą na strzępy.

Hmmm... A czemu mnie ??

Leżę i kwiczę :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D
Też możesz wstać:tak::tak:I zaraz mi mów w czym mam wykompac Lolka co by z niego Olinkowy urok zdjąć, hę???A osiołek super...Musze mojej mamie pokazać....Może, może;-);-)
Kochana nieśmiało pytam czy miałaś chwilke co by wysłac płytke???Ja nie naciskam ale nie chce niepotrzebnie afery na poczcie robic bo jestem z nimi hmmm na bakier...

reklama
prąd mi kurna wyłączyli:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: ale jezdem
Te ludzie to normalnie jakieś popaprańce są:angry:,kolejka za chlebem na 10 metrów,bo PRZECIEŻ koniec świata ma byc:-p i tydzień świąt:szok:.A w piątek wszystko normalnie otwarte:tak:
u nas to samo:tak::tak:wariactwo jakby stan wojenny mieli ogłosić:dry::dry:

Pozwalam Ci wstać:tak::tak::tak:
dzięki;-)śliczne z Ciebie słoneczko:-D

Madziu, krupnik jak krupnik, tylko łyżke w nim można postawić, bo nie lubię rzadkiej zupy :-p
łeeee taki to ja też robię:tak::tak:uwielbiam właśnie taki:-D

Do góry