sikoreczka79
Fanka BB :)
Bodzia fotka słodkości

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bosze jacy ludzie są zawistniNormalnie zatłukę,poszłam po te zasrane karteczkę,to menda powiedziała,że mi nie da,bo były telefony,że WIELKI REMONT robiłam i SAMOCHÓD mamy
.To z wielką łachą wypisała mi na 10 paczek makaronu.
![]()
SUPERKobiety ja wlasnie znalazłam u mlodego 2 gorke kielki ;-)
Bosze jacy ludzie są zawistniU nas to wygląda jeszcze lepiej.Sąsiadka, ta w ciaży z opieki nie dostanie nic bo jej były mąż nie złożył papierów o dotacje a wymeldowac go nie chcą.
A Cyganka jak pójdzie to dostanie na wszystko.A oni samochodami sie rozbijają, dzieci poubierane w twkie ciuchy,że oko bielej, praktycznie każdy facet na czarno gdzies robi, okna w plastikach, telefony wsio.Alkoholik jak przylezie to też zamiast jedzenia to ciężkoa kase dostaje, a jak pójdzie potrzebujący to ochłpap mu z łaską rzucą.
to pewno moja się do ciebie przypląałaKObiety mam pytanie - odstawilam tableki i mam juz druga @ w tym miesiacu!! Czy to normalne?
Normalnie zatłukę,poszłam po te zasrane karteczkę,to menda powiedziała,że mi nie da,bo były telefony,że WIELKI REMONT robiłam i SAMOCHÓD mamy
.To z wielką łachą wypisała mi na 10 paczek makaronu.
![]()
to co oni wyprawiają to sie w głowie nie mieściBosze jacy ludzie są zawistniU nas to wygląda jeszcze lepiej.Sąsiadka, ta w ciaży z opieki nie dostanie nic bo jej były mąż nie złożył papierów o dotacje a wymeldowac go nie chcą.
A Cyganka jak pójdzie to dostanie na wszystko.A oni samochodami sie rozbijają, dzieci poubierane w twkie ciuchy,że oko bielej, praktycznie każdy facet na czarno gdzies robi, okna w plastikach, telefony wsio.Alkoholik jak przylezie to też zamiast jedzenia to ciężkoa kase dostaje, a jak pójdzie potrzebujący to ochłpap mu z łaską rzucą.