reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula Madzia najpierw przemieszczała się turlaniem, potem jeżdziła na pupie, potem pełzała a potem raczkowała:-D Podobno takie jeżdżenie na pupce to też rodzaj raczkowania:tak:;-)

reklama
KObiety - pADAM!!

Mlody zaliczyl pobudki o 00.30 i o 3 i to strasznie rryczace, dopiero moja mama go uspokoila.

Mnie jeszcze meczy alergia i non stop kicham i lzawia mi oczy :-(

Anula Madzia najpierw przemieszczała się turlaniem, potem jeżdziła na pupie, potem pełzała a potem raczkowała:-D Podobno takie jeżdżenie na pupce to też rodzaj raczkowania:tak:;-)
to super bo już myślałam,że ten mój syn to niczego się nie nauczy;-):tak:
Dobrze,że z zębem lepij ale jakby co to patrz co Marta ociotowanym wrzuciła;-):-D
Terrorysta w koncu zasnął i nareszcie mam trochę spokoju:tak::tak::tak:

Sikoreczka ja tyz lubie z malym na doworku.Tylko ja mam tendencje do wylicznia sobie wszystkiego i wyrzutow i wymagania od siebie Bog wie czego.A sa dni, ze sie nie da tak na tip top.Po poledniu na pewno bedziemy dworek okupywac.Teraz nareszcie ciasto w piekarniku HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Aluska tulaski i caluski dla was:tak:
Ludziska teraz zrobic obiad i wreszcie bede sie mogla z domu ruszyc;-);-)

HEY

u nas w koncu sie przebiła druga górna jedynka - za pare dni wiec bede miała spokój... obrzuciałam sie papierami i teraz w nich tone... szczerze mówiac nie wiem za co sie zabrac i z tego powodu mam doła...mąż oczywiscie do niczego sie nie poczuwa i wraca dopiero wieczorem, a ja głupia ciągne jego firmę, moją była prace, ząbkowania, sprżatania, prania, srania i generalnie ciągle mam poczucie winy ze sie nie wyrabiam... :baffled::baffled::crazy: ponadto jestem "pies ogrodnika" bo bardzo przydałaby mi sie niania do domu, ale nie chce obcej kobiecie dac mojego bąbla... chyba czas na psychiatre :baffled::baffled::baffled::baffled:

HEY

u nas w koncu sie przebiła druga górna jedynka - za pare dni wiec bede miała spokój... obrzuciałam sie papierami i teraz w nich tone... szczerze mówiac nie wiem za co sie zabrac i z tego powodu mam doła...mąż oczywiscie do niczego sie nie poczuwa i wraca dopiero wieczorem, a ja głupia ciągne jego firmę, moją była prace, ząbkowania, sprżatania, prania, srania i generalnie ciągle mam poczucie winy ze sie nie wyrabiam... :baffled::baffled::crazy: ponadto jestem "pies ogrodnika" bo bardzo przydałaby mi sie niania do domu, ale nie chce obcej kobiecie dac mojego bąbla... chyba czas na psychiatre :baffled::baffled::baffled::baffled:
gratulujem ząbka:tak::tak::tak::tak:a z tym psem ogrodnika to chyba każda trochu tak ma;-):-D

No Bodzia mam nadzieję że się na świeże ciacho załapiemy;-)
Reniferku gratulujemy wam zęboka:tak:
A ja wrzucę kilka foteczek:
mój mały rowerzysta
bo mój chłopiec piłkę kopie
polowanie na śllimaki:laugh2:
a kuku cioteczki;-)

reklama
Do góry