Buhahahahahahaha ale by bylobrawo Madziucha:-):-):-):-)
to by sumsiadki Twoje te wysiadujące wiecznie zdziwiły jakbyś z zestawem małego kopacza do piaskownicy ruszyła bez Lolka
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Buhahahahahahaha ale by bylobrawo Madziucha:-):-):-):-)
to by sumsiadki Twoje te wysiadujące wiecznie zdziwiły jakbyś z zestawem małego kopacza do piaskownicy ruszyła bez Lolka
![]()
Stasiu tez w podobny sposob czasem zasypia. Tylko nie beczy przy tym. No prosze jak sie dobrali :-)Ja też już dziś muszę dobranoc powiedziecc bo moja córka leży w moim łóżku i wrzeszcy. Umyśliła sobie takie oto spanie: ja mam leżec koło niej a ona mi będzie trzymac ręce za dekoldemWszystko fajnie tylko ja ją już od godziny zasypiam
Żołądek już sobie poszedł bom taka głodna
Buuuuuuuu
![]()
Nawet nie umie sobie wyobrazic jak wyglada owo krolewskie mango. Wklej foty migiem :-)Włosięta malnięte na królewskie mango,nawet,nawet wyszły;-)
.
Taa, ja wiem cos o tym, tu mam do dyspozycji ok 25m i wieczny balagan, w Polsce ponad 100 i bardziej mozliwy do ogarniecia balagan.witam,
Bodzia jak skończą Ci się już przedmioty do sprzątania zapraszam do nas...;-)
Ja też dziś muszę coś posprzątać więcej (ale okna ..bez jaj, to niech mój chłop zrobi ;-)
Bodzia zgodzisz sie ze mną, że plusem małego mieszkania jest niby mało sprzątania, ale to pułapka bo tak naprawdę jest go więcej niż w większym bo na małej powierzchni widać bardziej bałagan...
,Ale mam wyrzuty:--
-(
Lolo wylal wiadro wody......A ja najczesciej myje podloge wrzatkiem, dobrze,ze dzis mialam ostudzona wode bo wylal ja sobie na nozki.A ja co dzien mu mowie, zeby tego nie ruszal i nie wytrzymala.Nie dosc, ze na niego nakrzyczalam to klapsa dostal.Taka mine zrobil biedny, nie wiedzial co sie dzieje,:--
-(Teraz cyca i przysypia a mnie jest zle..Ale jak sobie pomyslalm, ze tam mogl byc wrzatek....
he he dobre, a ja przed porodem ze skurczami co kilka min przeszlam ok 1 km na pieszo bo taxowki nie bylo zadnej, oczywiscie nie wpadlam na to by zadzwonic po karetke i w zwiazku z tym o 7 bylam w szpitalu, przed 12 Stasiu juz sie urodzil, a wieczorem bylismy w domufaceci
mówiłam , że Pudzianeczka
;-)
Bardzo madra dziewczynka.Muszę się pochwalic że mi córcia zaczyna nocnikowanie trybicWczoraj latała z gołą dupką i zawołała że sisi. Poleciała do łazienki posadziłam ją na kibelku i zrobiła
Dobra ja idę się plumkac:-)
brawo Madziucha:-):-):-):-)
![]()