Coś ostatnio nie masz do niego szczęścia?Alem się małża nawykorzystywaławłaśnie siedzę w fotelu i tulaskuje moją rozkrzyczaną pannę
Oczywiście M zdążył już zsnąc
![]()

I już zmykam. Dobranoc.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś ostatnio nie masz do niego szczęścia?Alem się małża nawykorzystywaławłaśnie siedzę w fotelu i tulaskuje moją rozkrzyczaną pannę
![]()
Marta no Lachona z ciebie fajna i kolorek też twarzowyZapodaję fotki jeszcze gorąceZobacz załącznik 82743 Zobacz załącznik 82744 Zobacz załącznik 82745
Można się śmiac;-)
Zobacz załącznik 82746
Skromna nie będęi się pochwalę;-)
Zobacz załącznik 82747
Bodzia baaaardzo fajne scrapki takie typowo dziecięce i strasznie wesołe
Witamy cieplutko:-):-):-)Witamy pierwszy raz na forum.
Sikoreczka walcz o równouprawnienie w tym domu - niech małż zasypia Madzię a ty w tym czasie podgrzejsz przescieradło;-)Alem się małża nawykorzystywaławłaśnie siedzę w fotelu i tulaskuje moją rozkrzyczaną pannę
![]()
będzie jak zwykle czyli na pięć dziecinkoA przede mną dłuuuuga noc z "Dydaktyką kształcenia ogólnego"Bo zaszalałam i 2 dni przed kolosem kupiłam sobie książkę
za całe 38 zeta ;-)
proszę proszęI hit dzisiejszego dnia - teściowie byli mnie dzisiaj przeprosić za sytuację jaka miała miejsce w poniedziałek- powiedzieli, żebym się nie gniewała, że mnie lubią, itd.
![]()
Hej dziewczynki :-)
innaDziewczyno, Ty nie masz co po nocach robić ;-)??? 2:26 ???
. Odkurzacz, no po prostu THE BEST
. No i życzę Ci zaliczenia na 5
:-).