reklama
sewa
mamuśka ;-)
A mam jeszcze jedno pytanie,zastanawiałyście się może czy nie chcecie żeby ten wątek był zamknięty?
Tu juz jest zamkniety watek

Marta1981
Rodzyneczka
Widac baaaaaaaaaardzo powoliTu juz jest zamkniety watekpowoli zapraszane sa na niego dziewczyny, ktore klikaja dlugo na otwartym
![]()

Witam w gorący dzionek.
Bodzia, no wiesz,Witam w klubie 27-latek;-)

Heloł wpadłam zobaczyć co u Was ale nie dam rady Was nadrobić roboty mam po łokcie w niedziele wyjeżdżamy na wakacje na cały tydzień klientki też są prawie codzieńnie i roboty w kółko popołudnia i wieczory spędzam na nakładaniu tipsów dni na spacerkach i sprzątaniu i zabawie z małym.Staś nauczył się w końcu chodzić naokoło w łóżezku i pełza jakby brał udział w jakiś wyścigach.w końcu zaczął się rozwijać jak należy.
Wklejam fotki mojego synulka i moje dzieławybrane;-)
Wklejam fotki mojego synulka i moje dzieławybrane;-)
Załączniki
Marta fajne promocje w FL mają teraz :-) dostajesz @ i sms'y z promocjami?
Anula fajnie że dorobisz kasy- co prawda mnie tipsy nie interesują (prosta baba ze mnie i cielistą albo bezbarwną emalią strzelam czasem pazurki) ale widać po zdjęciach że to lubisz:-) A Staś...jaki duży chłopczyk!
pozostałe koleżanki witam...teskniem za moją siorką a ona nie daje znaków życia....
Anula fajnie że dorobisz kasy- co prawda mnie tipsy nie interesują (prosta baba ze mnie i cielistą albo bezbarwną emalią strzelam czasem pazurki) ale widać po zdjęciach że to lubisz:-) A Staś...jaki duży chłopczyk!
pozostałe koleżanki witam...teskniem za moją siorką a ona nie daje znaków życia....
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Bodzinko wszystkiego naj naj w dniu urodzin.Duzo zdrowka szescia i slodyczy vici i Victorek ci zyczy :-)
Cześć dziewuszki.:-)
W końcu udało mi sie jakos odbrobić (ziemniaki dochodzą na gazie), i znalazłam chwilkę, więc wpadłam na BB.:-)
) i przesyła gorące buziaki.
Bodzinko kochana dużo zdrówka i miłości. Spełnienia marzeń, mnóstwa słońca na codzień no pełno dobrych wróżek dookoła.;-)
I zafasolkowania z dziewuszką.:-)
Vici jak Cię dawno tu nie było.:-) Co tam słychać u Was? Victorek jaki juz duży!
:-)
Anula Stasio śliczny.I jaką ma fajną czuprynkę.:-) Paznokcie fajne.
W końcu udało mi sie jakos odbrobić (ziemniaki dochodzą na gazie), i znalazłam chwilkę, więc wpadłam na BB.:-)
Dla Grzesia
![]()
Grzesio baaardzo za życzonka (wcale nie wymuszone, prawda?;-)Grzegorzu nasz kofany na progu tak ważnego etapu życiowego jakim jest ukończenie pierwszego roku życia życzymy Ci z Szymkiem bajkowych przygód i dzieciństwa które nigdy się nie kończy, jak bajka
![]()

Bodzinko kochana dużo zdrówka i miłości. Spełnienia marzeń, mnóstwa słońca na codzień no pełno dobrych wróżek dookoła.;-)

Vici jak Cię dawno tu nie było.:-) Co tam słychać u Was? Victorek jaki juz duży!

Anula Stasio śliczny.I jaką ma fajną czuprynkę.:-) Paznokcie fajne.

reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ano dawno dawno to fakt,niestety tu tyle klikacie ,ze nieraz tylko podczytam ale juz na pisanie czasu brak.Victor mniej spi to i mniej na kompie siedze hihihi do tego bez pieluchy lata i ja musze podligi myc ze 6 razy na dzien 

U nas wszystko wporzadku na bierzaco uzupelniam blogaska,przynajmniej staram sie wiec i tam zapraszam.
A tu mam sie pozmienialo
tylko niektore dobrze znam :-)
A na suwaczku Grzesia jest pomylka czy co??Bo widze zyczonka ale na sowaczku jeszcze czas

U nas wszystko wporzadku na bierzaco uzupelniam blogaska,przynajmniej staram sie wiec i tam zapraszam.
A tu mam sie pozmienialo

A na suwaczku Grzesia jest pomylka czy co??Bo widze zyczonka ale na sowaczku jeszcze czas

Podziel się: