reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Tu juz jest zamkniety watek :tak:powoli zapraszane sa na niego dziewczyny, ktore klikaja dlugo na otwartym :tak:
Widac baaaaaaaaaardzo powoli:baffled:.A to długo to znaczy ile,rok,5 lat,jakoś sceptycznie jestem do wątku zamkniętego nastawiona:eek:.

Witam w gorący dzionek.
Bodzia, no wiesz,Witam w klubie 27-latek;-):tak::-DByłam w starostwie,raty na sobotni mandat prawie załatwiłam:tak:.Nudy jak nie wiem co,chyba nastawię pranie:confused:.

Heloł wpadłam zobaczyć co u Was ale nie dam rady Was nadrobić roboty mam po łokcie w niedziele wyjeżdżamy na wakacje na cały tydzień klientki też są prawie codzieńnie i roboty w kółko popołudnia i wieczory spędzam na nakładaniu tipsów dni na spacerkach i sprzątaniu i zabawie z małym.Staś nauczył się w końcu chodzić naokoło w łóżezku i pełza jakby brał udział w jakiś wyścigach.w końcu zaczął się rozwijać jak należy.
Wklejam fotki mojego synulka i moje dzieławybrane;-)

Załączniki

• portretowe.JPG
    portretowe.JPG
    119,2 KB · Wyświetleń: 44
  • z kokodrylem.JPG
    z kokodrylem.JPG
    130,3 KB · Wyświetleń: 31
  • P1010470a.JPG
    P1010470a.JPG
    39,4 KB · Wyświetleń: 36
  • P1010477a.JPG
    P1010477a.JPG
    67,7 KB · Wyświetleń: 59
  • P1010492a.JPG
    P1010492a.JPG
    90,1 KB · Wyświetleń: 38
Marta fajne promocje w FL mają teraz :-) dostajesz @ i sms'y z promocjami?
Anula fajnie że dorobisz kasy- co prawda mnie tipsy nie interesują (prosta baba ze mnie i cielistą albo bezbarwną emalią strzelam czasem pazurki) ale widać po zdjęciach że to lubisz:-) A Staś...jaki duży chłopczyk!
pozostałe koleżanki witam...teskniem za moją siorką a ona nie daje znaków życia....

DZIEKI KOCHANE ZA ZYCZONKA
Te panie, ktore chca mnie zobaczyc usmiechnieta na NK zapraszam;-);-)Nie byde Was dwa razy fotkami zameczac:rofl2:

cake_sex1.jpg

MAm nadzieje,ze zgorszenia nie posieje:rofl2:

Cześć dziewuszki.:-)
W końcu udało mi sie jakos odbrobić (ziemniaki dochodzą na gazie), i znalazłam chwilkę, więc wpadłam na BB.:-)

Grzegorzu nasz kofany na progu tak ważnego etapu życiowego jakim jest ukończenie pierwszego roku życia życzymy Ci z Szymkiem bajkowych przygód i dzieciństwa które nigdy się nie kończy, jak bajka
cowflowers.gif
Grzesio baaardzo za życzonka (wcale nie wymuszone, prawda?;-):-D) i przesyła gorące buziaki.:rofl2:

Bodzinko kochana dużo zdrówka i miłości. Spełnienia marzeń, mnóstwa słońca na codzień no pełno dobrych wróżek dookoła.;-):tak: I zafasolkowania z dziewuszką.:-):rofl2:
tat15.gif

Vici jak Cię dawno tu nie było.:-) Co tam słychać u Was? Victorek jaki juz duży!:szok::tak::-)

Anula Stasio śliczny.I jaką ma fajną czuprynkę.:-) Paznokcie fajne.:rofl2:

reklama
Ano dawno dawno to fakt,niestety tu tyle klikacie ,ze nieraz tylko podczytam ale juz na pisanie czasu brak.Victor mniej spi to i mniej na kompie siedze hihihi do tego bez pieluchy lata i ja musze podligi myc ze 6 razy na dzien :-D:-D
U nas wszystko wporzadku na bierzaco uzupelniam blogaska,przynajmniej staram sie wiec i tam zapraszam.
A tu mam sie pozmienialo :szok: tylko niektore dobrze znam :-)
A na suwaczku Grzesia jest pomylka czy co??Bo widze zyczonka ale na sowaczku jeszcze czas:confused:

Do góry