reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dostałam dzisiaj niezły cynk;-) odnośnie opieki :angry::angry:i jak wypali to napiszę:tak::happy2:.
Znajoma gdzieś tam ma chody i troszki nacukruję i będzie gites;-):tak::happy2:.
Ściskam kciuki:tak::-):happy2::happy2:
co tak długo na te wyniki musicie czekać???

Martyna może odsmokowanie Potwornickiej pójdzie łatwiej niż wszyscy się spodziewają:confused: - nawet sam Oliwka:laugh2::-D:-D

Bodzia miłego wypadu do Bytomia:tak::tak:

Ja dziś słomiana bo mój ślubowy jedzie na koncert The Police ... w Chorzowie (!!) jak zamawiał bilety pół roku temu to jeszcze nie wiedziałam, że 3/4 Lachonic z tamtych okolic bo pewnie też bym chętnie się wybrała:-(no ale tak czy inaczej planujemy z Szymkiem dzień we dwoje - może uda mi się przetrzeć okno w sypialni i namówić ciuszki w szafie coby się wyprostowały:confused::-D:-D

Jakby co to ja wieszam na monitorze tabliczkę
festiwal-prasowania-strima.png
:rofl2::-D:-D ale zerkam ;-)

wywiewa nas na spacer;-):-)do potem - choć biorąc pod uwagę poraną frekwencję to nie wiem czy będzie z kim gadać - część powyjeżdżała, część szykuje się na wyjazd:confused2:
A gdzie podziewają tak w ogóle Aluśka, Jasmina, Agatka, Małagosiunia, Sewa, Winka:confused::confused::confused:ech to jak pytanie o arche:baffled:

Hehe, melduję się, że jestem :-). Jakoś mam podły ostatnio humor, więc rzadziej do Was zaglądam, wybaczcie :sorry2:.

W Krakowie mieliśmy taką ostatnio nawałnicę z gradem, że hej :szok:. Ja akurat z młodą siedziałam w samochodzie :baffled::baffled::baffled:. Nikomu tego nie życzę :no:. No i sparaliżowało cały Kraków. Dobrze, że już po, choć zapowiadają powtórki z rozrywki :baffled::baffled::baffled:.

Kurcze, postaram się coś Was poczytać, ale nie wiem kiedy :confused:. Tyle tego naprodukowałyście :-p.

witajcie ja niestety nie nadązam za wami heheh brak czasu na maxaaaa
wow kiedy wy na to czas znajdujecie u nas po 2 spacerki i dzień zmija jak biczem strzelił

Hehe, melduję się, że jestem :-). Jakoś mam podły ostatnio humor, więc rzadziej do Was zaglądam, wybaczcie :sorry2:.

W Krakowie mieliśmy taką ostatnio nawałnicę z gradem, że hej :szok:. Ja akurat z młodą siedziałam w samochodzie :baffled::baffled::baffled:. Nikomu tego nie życzę :no:. No i sparaliżowało cały Kraków. Dobrze, że już po, choć zapowiadają powtórki z rozrywki :baffled::baffled::baffled:.

Kurcze, postaram się coś Was poczytać, ale nie wiem kiedy :confused:. Tyle tego naprodukowałyście :-p.

widziałam foty bo mąz akurat obecnie jest w krakowie wowwww jak kostki do drinków hehehheheh a u nas na pomorzu słonko świeciło a u was grad
Winka z jakiej częsci krakowa jestes jak można spytać:p

szybko napiszę, bo zaraz zapomnę :-p

Bodzinka :-) Liwka ma taki sam basenik jak Karollo :-). Bardzo zwiewnie wyglądasz w tej sukieneczce :tak::-). No i oczywiście najważniejsze :-). Spóźnione ale najszczersze życzenia urodzinkowe dla Ciebie ode mnie :-)

Madźka :-) Fajna babeczka z Ciebie :-).

Marta gratuluję zdania kolejnego egzaminu :tak:.

Lecę dalej podczytać

agatulka z N-H :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dobra, to lecimy dalej ;-) :

Kolejne spóźnione życzonka dla Grzesia na 11 miesięczną roczniczkę :-) i dla Kubusia na 19 miesięcy :-). Duuużo uśmiechu i beztroskiej zabawy :tak::-).

cara87 :-)piękne zdjęcie w podpisie :tak::-).

anula Staś ma świetny fryz na głowie :-D, a pazurki fajniutkie :tak::-).

Madźka :-) gratulacje dla Szymcia za samodzielne stanie ;-). Teraz to już tylko chodzenie mu zostało ;-):-).

Jeżeli kogoś pominęłam, to musi mi wybaczyć :sorry2:.

Do góry