reklama
Ściskam kciukiDostałam dzisiaj niezły cynk;-) odnośnie opiekii jak wypali to napiszę
.
Znajoma gdzieś tam ma chody i troszki nacukruję i będzie gites;-).

co tak długo na te wyniki musicie czekać???
Martyna może odsmokowanie Potwornickiej pójdzie łatwiej niż wszyscy się spodziewają

Bodzia miłego wypadu do Bytomia

Ja dziś słomiana bo mój ślubowy jedzie na koncert The Police ... w Chorzowie (!!) jak zamawiał bilety pół roku temu to jeszcze nie wiedziałam, że 3/4 Lachonic z tamtych okolic bo pewnie też bym chętnie się wybrała:-(no ale tak czy inaczej planujemy z Szymkiem dzień we dwoje - może uda mi się przetrzeć okno w sypialni i namówić ciuszki w szafie coby się wyprostowały

wywiewa nas na spacer;-):-)do potem - choć biorąc pod uwagę poraną frekwencję to nie wiem czy będzie z kim gadać - część powyjeżdżała, część szykuje się na wyjazd
A gdzie podziewają tak w ogóle Aluśka, Jasmina, Agatka, Małagosiunia, Sewa, Winka

ech to jak pytanie o arche

A gdzie podziewają tak w ogóle Aluśka, Jasmina, Agatka, Małagosiunia, Sewa, Winka

Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Hehe, melduję się, że jestem :-). Jakoś mam podły ostatnio humor, więc rzadziej do Was zaglądam, wybaczcie
.
W Krakowie mieliśmy taką ostatnio nawałnicę z gradem, że hej
. Ja akurat z młodą siedziałam w samochodzie 

. Nikomu tego nie życzę
. No i sparaliżowało cały Kraków. Dobrze, że już po, choć zapowiadają powtórki z rozrywki 

.
Kurcze, postaram się coś Was poczytać, ale nie wiem kiedy
. Tyle tego naprodukowałyście
.

W Krakowie mieliśmy taką ostatnio nawałnicę z gradem, że hej

Kurcze, postaram się coś Was poczytać, ale nie wiem kiedy

Marta1981
Rodzyneczka
Rano robisz a po południu masz wyniki,u mnie w przychodni pobierają a w drugiej badania robią w laboratorium i ok.14-ej wyniki są przywożoneŚciskam kciuki:-)
co tak długo na te wyniki musicie czekać???

agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
witajcie ja niestety nie nadązam za wami heheh brak czasu na maxaaaa
wow kiedy wy na to czas znajdujecie u nas po 2 spacerki i dzień zmija jak biczem strzelił
widziałam foty bo mąz akurat obecnie jest w krakowie wowwww jak kostki do drinków hehehheheh a u nas na pomorzu słonko świeciło a u was grad
Winka z jakiej częsci krakowa jestes jak można spytać
wow kiedy wy na to czas znajdujecie u nas po 2 spacerki i dzień zmija jak biczem strzelił
Hehe, melduję się, że jestem :-). Jakoś mam podły ostatnio humor, więc rzadziej do Was zaglądam, wybaczcie.
W Krakowie mieliśmy taką ostatnio nawałnicę z gradem, że hej. Ja akurat z młodą siedziałam w samochodzie
. Nikomu tego nie życzę
. No i sparaliżowało cały Kraków. Dobrze, że już po, choć zapowiadają powtórki z rozrywki
.
Kurcze, postaram się coś Was poczytać, ale nie wiem kiedy. Tyle tego naprodukowałyście
.
widziałam foty bo mąz akurat obecnie jest w krakowie wowwww jak kostki do drinków hehehheheh a u nas na pomorzu słonko świeciło a u was grad
Winka z jakiej częsci krakowa jestes jak można spytać
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
szybko napiszę, bo zaraz zapomnę 
Bodzinka :-) Liwka ma taki sam basenik jak Karollo :-). Bardzo zwiewnie wyglądasz w tej sukieneczce
:-). No i oczywiście najważniejsze :-). Spóźnione ale najszczersze życzenia urodzinkowe dla Ciebie ode mnie :-)
Madźka :-) Fajna babeczka z Ciebie :-).
Marta gratuluję zdania kolejnego egzaminu
.
Lecę dalej podczytać
agatulka z N-H :-)

Bodzinka :-) Liwka ma taki sam basenik jak Karollo :-). Bardzo zwiewnie wyglądasz w tej sukieneczce

Madźka :-) Fajna babeczka z Ciebie :-).
Marta gratuluję zdania kolejnego egzaminu

Lecę dalej podczytać
agatulka z N-H :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Dobra, to lecimy dalej ;-) :
Kolejne spóźnione życzonka dla Grzesia na 11 miesięczną roczniczkę :-) i dla Kubusia na 19 miesięcy :-). Duuużo uśmiechu i beztroskiej zabawy
:-).
cara87 :-)piękne zdjęcie w podpisie
anula Staś ma świetny fryz na głowie
, a pazurki fajniutkie
Madźka :-) gratulacje dla Szymcia za samodzielne stanie ;-). Teraz to już tylko chodzenie mu zostało ;-):-).
Jeżeli kogoś pominęłam, to musi mi wybaczyć
.
Kolejne spóźnione życzonka dla Grzesia na 11 miesięczną roczniczkę :-) i dla Kubusia na 19 miesięcy :-). Duuużo uśmiechu i beztroskiej zabawy

cara87 :-)piękne zdjęcie w podpisie

anula Staś ma świetny fryz na głowie

Madźka :-) gratulacje dla Szymcia za samodzielne stanie ;-). Teraz to już tylko chodzenie mu zostało ;-):-).
Jeżeli kogoś pominęłam, to musi mi wybaczyć

Podziel się: