reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć.
Ależ tu pustki, ale w końcu to sezon wakacyjny a poza tym piękna pogoda, choć jak dla mnie troche za gorąco.:blink:
Maciusia wyprawiłam do babci na pare dni, więc jestem sama z Grzesiem.:tak::-) Fajnie, tak cicho i spokojnie jest, choć z drugiej strony troche pusto.:sorry2:
A dzisiaj wsadziłam Grzesia do dmuchanego baseniku. Ale miał radochę -chlapał i śmiał się. Aż miło było patrzeć.:tak::-D Nie mam co prawda domku z ogródkiem, ale mam za to mieszkanie z balkonem.;-):-D

Ania z dwoma chłopakami bywa ciężko, choć oni niby i tak grzeczni są (w porównaniu z innymi;-)). Bywa, że Maciek nie pozwala się zbliżyć Grześkowi do siebie, ale są dni, że razem się bawią, kombinują coś i śmieją się. Zawsze rano kto pierwszy się obudzi, budzi drugiego i razem pięknie się bawią.:tak: Dla takich chwil warto żyć.;-):-D

Renifer dobrze Cię rozumię, ja też mam czasem dosyć siedzenia w domu i nieraz z utęsknieniem czekam na pójście do pracy.:tak: A czasem mi przechodzi i cieszę się, że siedzę w domu.:-p:rofl2:

Aluśka dużo zdróweczka dla Amandy.:-)

reklama
Aluska zdroweczka duzo dla Amandzi.
Ja dzis w zastepstwie Martynki gotue...golabki:-D:-D:-D
Czuje sie3 fatlnie..Lubie cieplo ale dzis to juz za duzo...

Boshe:eek::eek: jezdem jeszcze nie nadrabiałam ale mnie o oczy walnęło że mamy ciężarówkę:-):-):-):-):-) suuupcio. ide czytać:cool2: ale tęskniłaaaaaaaaaaaaaaaam:zawstydzona/y::-):-)

Megusku
congratsbaby_1.gif

a jakie wieści od Martusi - na ile wyrok orzekli:confused::confused::confused::confused:

idę coś zjeść bo mi żołądek przyrósł do kręgosłupa. ale gorąc dzisiaj:dry:

Hejo!

Aluśka zdróweczka dla Amandzi:tak:

Kaśka u nas pogoda "bajka", upał jak niewiem, przylatuj ino szybko do PL, to sie na jaką kawke umówimy;-). Ale susza jak niewiem, mogłoby w nocy padać a w dzień niech jest słoneczko. No tak u Was dziś pogoda do du.., m mi mówił że z rana było dość ładnie a teraz paskudnie:no:. A kiedy robicie zjazd, nalot na PL? Na stałe tak? Mój zjeżdza pod koniec sierpnia na stałe, niemoge sie doczekać:-D.

Ale tu ostatnio pustkiiiii, ale co sie dziwić, trzeba korzystać z pogody!:tak: Nawet Bodzinka coś rzadko sie pokazuje:sorry2:, gdzie jesteś kobito???!!!!
My dziś byłyśmy nad jeziorkiem, niedawno przyjechałyśmy, było super:tak:, no ale teraz musze bawić sie w zaprawianie czereśni bo znajomy mi przywiózł, a tak mi sie nie chce:no:, pomocy!!! zajmie mi to napewno jakieś 2 godzinki:eek:, ale co tam, dam rade, a potem do Was zajrze. Pa

Hej

U nas też pięknie :-). Dopiero teraz wybieram się na jakiś spacerek z dziecięciem i psem, bo teraz jest fajnie na zewnątrz :tak:.

Kuzynka młodej ma ospę. Wysypało ją w nocy z wtorku na środę, a w poniedziałek byli u nas :baffled:. O młodą tak sie nie martwię, że się zarazi, bo im wcześniej będzie miała ospę tym lepiej. Gorzej ze mną, bo nie chorowałam na nią :no2:. Zaczynam panikować, bo mój m. przechodził ospę w wieku 18 lat i o mało co się nie przekręcił :baffled::baffled::baffled:.

Aluśka szybkiego powrotu do zdrówka życzę Amandzie :tak:.

Agga143 zagladam ale tu pustki to sama ze soba pisac nie byde:cool:
Zreszta M w domu, pogoda cudna, Lolo ostatnio zle reaguje na mame przy kompie wiec same rozumiecie:blink::blink::blink:

Ja też od czasu do czasu zaglądam i widzę, że nikogo nie ma, więc znikam.;-):baffled: Jak tak dalej będziemy robic, to wątek opustoszeje na czas wakacji.:unsure::-p:-D
Oto dzisiejszy Grzesio na balkonie:

Rozumiemy, rozumiemy Bodzinko:tak:. Fakt coś ostatnio tu pustki że ho ho, normalnie szok:szok:;-). Ale wiadomo urlopy, wczasy itp. pogoda dopisuje więc korzystamy. Ja też ostatnio mam mało czasu by zasiąść przed kąpem:baffled:.

:-):-D:-):-D:-):-D Spadam bo pustki tu takie, a ja sama ze sobą tak jak i Ty Bodzinko pisać nie nie bede ! Chyba że ktoś sie zjawi:tak::-p

reklama
Do góry