reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja jestem :-D

Dziś miałam paskudny dzień, czułam sie bardzo słabo, nie mam pojęcia czemu:-(, strasznie duszno mi było, niby jest już lepiej ale chwilami mam takie napady słabości.
Nienajlepszy dzień mieli też dziś moi sąsiedzi, wracają z kościoła a tu sie im pali w garażu (a garaż w domu), przyjechały 3 jednostki straży, i dość długo gasili. Całe szczęście że im sie nic nie stało, ale w domu pewnie nie załadnie pachnie. Współczuje im, mam nadzieje że wielkich strat nie ponieśli.

A co tam u Was dziewczęta? ;-) Pustki tu dziś :confused:

reklama
Rozłozyłam na 5 rat po 40zeta.
Pogoda padająca:wściekła/y:,PPD na całego,torcik prawie gotowy:tak:,organki pryszły ale odeślę,bo kilka klawiszy nie działa:wściekła/y:.Relacja gdzieś na tygodniu.Trzymta się Lachony;-):tak::-D.
uffffff:tak:to oznacza, że okno na swiat jest i można zagaworzyć od czasu do czasu :-)bo drugiej rozłąki bym nie zniesła;-):-D:-D

jeszcze się pochwalę moją królewną i
zmykam bo mnie małżonek zaraz opie....dzieli:szok::-p:sorry2:

Nowa fryzurka:-)
ibbnl1.jpg

Lalunia:-)
schowek03ajg5.jpg

mamuśka ze śpiącym promyczkiem:-)
img0028appuh4.jpg

elfik
elfikpz6.jpg
Amandzia rośnie w oczach i pięknieje z każdą chwilą:tak::tak::-) słodka nieprzytomnie:happy2:

Hejka :-)
Ja tylko na 5 sekund, poczytałam Was troszkę, ale nie wiem co komu odp bo tak trochę w biegu.
Niedawno wróciliśmy z plazy, teraz trzeba Oliwkę pod prysznic wsadzić, ja chyba już nie będę miała siły siebie tam zaciągnąć :-D
Upał na maksa, jestem tak zjarana że dotknąć się nie mogę. A Oliwka nogi ma czarne jak cygan :sorry2:
Pozdrowionka dla mamusiek i ich pociech

papa
Martyna maślanki może Wam podesłać na okłady po opalaniu:confused:;-)plażujcie się laseczki , plażujcie :cool2::cool2:

Frucilim ze wsi. upał strasznisty dziś w sam raz na test basenkowy ale chyba mnie ta sama klątwa dopadła co Martę bo dziurka fabryczna w baseniku i powietrze ucieka. mus jutro reklamować:dry:ale w misce taplanko pierwsza klasa było:-):-)

Bodzia jak tam po weselisku:confused::confused: ( fajny nowy suwaczek) no ijak Lol zniósł przykrócenie pępowiny:confused:
kiedy Sikoreczka wraca:confused::confused::confused: bo żem już utęskniona;-)

Hej.
My dziś u moich rodziców, na torciku mojego brata bylismy.:tak::-) Niestety nie obyło sie bez konflików -dziś "odbieraliśmy" Maćka po kilku dniowym pobycie u babci. Aż dziw bierze, że w ciągu 4 dni można tak dziecko rozpuścić.:wściekła/y::dry: Oj, jak ja nie lubię takiej napiętej atmosfery.:dry: Wszyscy sie na siebie wściekali i docinali sobie. Ech, szkoda gadać.:-( Po takich wizytach nie mam ochoty odwiedzać rodziców.:baffled::no:

jeszcze się pochwalę moją królewną i
zmykam bo mnie małżonek zaraz opie....dzieli:szok::-p:sorry2:

Nowa fryzurka:-)
ibbnl1.jpg

Lalunia:-)
schowek03ajg5.jpg

mamuśka ze śpiącym promyczkiem:-)
img0028appuh4.jpg

elfik
elfikpz6.jpg

to na tylę:tak::-)

miłego dnia Laseczki:-)
Amanda przecudna.:tak: Prześliczna. Najbardziej mi się podoba to pierwsze zdjęcie. Prawdziwa ślicznotka.:tak::-) Mamusia tez niczego sobie.;-):-p

Inna miłego plażowania i urlopowania. A jak tam pasierbica?:confused:

Zmykam, bo cos weny nie mam.:eek::sorry:

34.gif
ja teraz coraz wcześniej wstaję bo Szym jak tylko się obudzi to natychmiast staje w łóżeczku, wywiesza się przez barierkę i zaczepia mamę, która od brzegu leży:-D:-Dno i musowo trzeba wstać i śniadanie robić:sorry:
miał dziś zelżeć upał ale nic na to nie wskazuje:no::no:od 7 na termometrze już 21 kresek i słonko praży.chętnie powitałabym ze dwa chłodne i deszczowe dni. tak dla zdrowia psychicznego;-);-)

Bodzia ja tu czekam na relację moja droga i dokumentację fotograficzną też ofkors:tak:;-):-p:-p

:-D:-DDobry
Madziu Ptaszynka nasza kochana wczoraj póżną nocą wróciła:-D:-D
Kochane spokojnie, wczoraj,żeśmy się poprawinowali:tak:Ślub blisko, ale na wesele jechaliśmy autobusem 1,5h i na porawiny tyż.Mężuś mię wytańcował, jak se kielicha strzelił to go noga juz nie bolała;-)Zabawa fajna, choć pene rzeczy nie dopracowane i na koniec pierwszego dnia o wódke się pokłócili :dry::dry:Ale potańcowałam, objadłam się, kuzynki zobaczyłam, na przyszły rok na sierpień mamy sobie planować kolejne wolne:tak::tak:I juz zapowiedziałam M,że pomimo iż to w Nowym Dworze to do Oli ja MUSZE isć:tak::tak:Dwa kileliszki czystej walnełam na początku i potem na winko się przerzuciłam w ilościach niewielkich:happy2:I wróciłam do domu trzeżwiutka jak świnia:-DLolo w dzień spoko, ale w nocy urządził nocke z wyciem i szukaniem mnie i dojarek trzy razy:-(A jak o 5 wróciliśmy to zie nawet nie obudził, dopiero o 7 z uśmiechem się na mnie rzucił:happy2:Za to na poprawinach pokazał na co go stać...;-);-);-)Na momant nie usiedział, ciągle biegał, przy małej fontannie próbował się rozbierać i kompać, no i oczywiście zawsze biegł tam gdzie nie wolno i niezadowolenie okazywał wielkim rykiem.Kuzynki stwierdziły,że co mu się dziwić, zmęczony drogą, multum ludzi, głosno.Upatrzył sobie narzeczonego jednej i się od niego zabrać nie dał:blink:No i nie chciał jeść.A potem 2 h ze mną tańczył..Mój kręgosłup:sorry::sorry:Ale było SUPER:tak::-D:-D:-D

Madziu, oj tak, maślanki podeślij i to najlepiej hurtową ilość :tak:
asiulinka, pasierbiątko jak na razie dobrze, nie ma fochów za specjalnie
Uciekam na śniadanko, papa

Cześć Kobiety pamiętacie mnie jeszcze?
My już po wakacjach wróciliśmy wczoraj wieczorem i od razu ta szarość życia.Mcały tydzień był sam więc dom to domu nie przypomina i mus zacząć PPD z rana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wakacje były super pogoda była świetna cały tydzień,Staś wybawił się w piasku za wsze czasy.Ubaw miałam przedni jak czołgiem p[o plaży sunął.:-D:-D:-DTrzeciego dnia przestał sie bać morza i musiałam z nim biegać do wody i z powrote:tak::-D:-D:-Dpóżniej Wam wkleję zdjęcia.
Bodzia fajnie,że dobrze się bawiłaś

reklama
Bodzinko widze że wrażenia niezłe, najważniejsze że sie super ubawiliście:tak:, koniecznie wklej foteczki! ;-):-D

Anula no pewnie że Cie pamiętamy:tak:, choć faktycznie dawno nie zaglądałaś. Super że wakacje udane;-):tak:, czekamy na fotki:tak::-D

A u nas dziś ochłodzenie, pada troszku.

Do góry