reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no jak piknie się tydzień zaczął :tak::-):-):-) i Anula już jezd i Ptaszyna przyleci pewno :cool2::cool2:no serce się raduje:-):-)

Bodzia superancko, że poszalałaś i już plany kolejnego szaleństwa są:happy2::happy2:no i sama rozkosz potęsknić troszkę za Lolkiem;-);-)
Anula to dopiero Stanisław miał przeżycia - wieelka piaskownica i jeszcze uciekająca woda;-):-) fajnie, że odpoczęliście i dobrze się bawiliście:tak:
Martynka dlaCiebie naturalna bo Ty na diecie ;-)
m_9864.jpg
a dla Oliwianki smakowa na wypadek jakby chciała polizać:-D:-D
10816.jpg

walcze z garami w kuchni:dry::dry:

reklama
Foteczki będą.Na razie w stanie surowym;-)Ale dostałam PhotoShopa to teraz moge bez obaw szaleć:-D

Ale ruch sie zrobil. Fajnieee.
Madzka - jak walczysz to moze ja Ci moje podrzuce :sorry2:To juz wielkiej roznicy Ci nie zrobi....
Bodzia - fajnie ze sie wybawilas. Dawaj foty...:-)
Anula - ciesze sie ze wypoczelas, juz sie tez zastanawialam gdzie sie podzialas. :tak:
Agga - przeslij ten deszcz do mnie i chlod tez. Jak przyjade to potrzebuje takiej wlasnie pogody zeby sie zaaklimatyzowac ;-)
Inna - smacznego sniadanka.

Madzka - jak walczysz to moze ja Ci moje podrzuce :sorry2:To juz wielkiej roznicy Ci nie zrobi....

Kasia jasne , że podsyłaj póki mam wenę bo potem to już może być różnie:dry::dry:;-)

Szym padł był. Zastanawiam się po co tak wcześnie wstaje ( 6 rano) budzi wszystkich (czytaj : mnie bo męż jest głuchy na wrzaski Młodego i chrapie w najlepsze:wściekła/y:) a potem jak zaczynam łapać obroty to mi dzidziuś spać woła:confused::dry:
no ale ugody w tej kwestii póki co osiągnąć się nie udało:sorry::-D

boshe jeszcze ciągle torby rozpakowuje po weekendowym wypadzie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Cześć Kobitki

kope lat;-) widzę że na wątku w dalszym ciągu humorki dopisują i wesoło jest.
Wszytskie zdrowe mam nadzieje i szczęśliwe:confused::blink:

U mnie dużo pracy, a poza pracą szpital w domu, M ręke ma w gipsie (prawą:eek:) więc rzecz jasna niczego się nie chwyta:cool:, od pewnego czasu mieszka u nas moja babcia bo jest po operacji kręgosłupa i ktoś się nią musiał zająć a jakoś niewiele chętnych było więc nie bardzo miałam wyjście.:dry:

Ogólnie wszystko jak narazie się nieźle układa, czekam na chwile spokoju i wytchnienia żebym mogła wrócić na forum;-)

Popisałam troche ale w sumie to nawet nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie:confused:

Agatkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
image001.gif
kopę postów:-D:-D
jak tam przetarg:confused::confused: w końcu zakończone sukcesem ślęczenie w papierzyskach:confused: tulaski dla całego oddziału szpitalnego:-):-) no i wracaj do nas migusiem:happy2:

Agatkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak miło Cię znów czytać.Witaj na stęskonionym łonie forumek:-D:-D

Dziękuje za miłe przywitanie, jesteście kochane :tak::-)
Co do przetargu to poszedł za "psie pieniądze" i na szczęście my go nie wygraliśmy, bo w chwili obecnej musielibyśmy do niego dopłacić. Wiec nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:tak:

Teraz frunę do chorych bo coś lamentują :sorry2:

buziaki dla wszystkich małych i duzych

Agatka no i dobrze:-) masz rację nie ma tego złego, ale co nerwów straciłaś to już my wiemy:dry::dry:

Lachonice koffane fruniemy z Szymkiem na spacerek . Zamelduje się w godzinach popołudniowych - między robieniem chłodnika a prasowaniem;-):-D

reklama
Same tego chciałyscie, lecą fotki:-D

Idziemy się bawić

Gwiady

Teściu i ja

Mąż mnie obtańcowuje

No i z ęki mi tez je;-)

Młodzi

Bawimy się!!

Pawełek i Młoda

Olśniewająca

To JA