reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć.
Widzę, że "stare" lachonice się pojawiły.:-) Fajnie.:happy2:

Bodzia super, że zabawa udana. A wyglądałaś przepięknie.:tak: Pewnie furorę zrobiłaś.:tak::-) Lolek też bardzo elegancki i przystojny.:-)

Anula fajnie, że wypoczynek udany, a Stasio wyplażowany.:-)

Cześć Kobitki

kope lat;-) widzę że na wątku w dalszym ciągu humorki dopisują i wesoło jest.
Wszytskie zdrowe mam nadzieje i szczęśliwe:confused::blink:

U mnie dużo pracy, a poza pracą szpital w domu, M ręke ma w gipsie (prawą:eek:) więc rzecz jasna niczego się nie chwyta:cool:, od pewnego czasu mieszka u nas moja babcia bo jest po operacji kręgosłupa i ktoś się nią musiał zająć a jakoś niewiele chętnych było więc nie bardzo miałam wyjście.:dry:

Ogólnie wszystko jak narazie się nieźle układa, czekam na chwile spokoju i wytchnienia żebym mogła wrócić na forum;-)

Popisałam troche ale w sumie to nawet nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie:confused:
Agatka jak miło Cię czytać.:-) Oj, jak dawno Cię tu nie było. Zastanawiałam się co z Tobą. Życzę dużo zdrówka dla całej rodzinki.:-)

Sikoreczka jak my tu za Tobą tęskniłyśmy....:tak::-) Normalnie forum siadło -nie miał kto pisać i dziennie to mniej więcej dwa stronki zapisane.:sorry:

A my z rana z Maciusiem byliśmy u tego chirurga dziecięcego i mu odkleił ten napletek.:-:)sorry2: Przed jakąś godzinkę biedaczek płakał, że go siusiaczek boli.:-( Teraz śpi już 1,5 godz. i nie chce się obudzić.:no: Niby mógłby spać do rana, ale on nie wykąpany i nasiadówkę z kory dębu miał mieć.:baffled::hmm:
A Grzesio coraz częściej się puszcza i maszeruje sam.:tak::-) Strasznie dumna jestem.:-)

reklama
jescze raz wielkie dzieki za milutkie i ceplutkie przywitanie, milo ze mnie pamietacie:-)

Megusku wiem ze jestm spóźniona ale GRATULACJE :-) wielkie wielkie wilekie gratulacje ktory to miesiac?
Przyznac sie bez bicia ktora jeszcze ma fasolke, bo ja nie w temacie;-)

Hejo!
My powrócili od lekarki i jestem zadowolona. Końcóweczka choroby, oskrzela czyste, gardła też:-D Dała im tylko bactrim i clemastin. Uff.... Nie mogę się odnaleśc w domciu:dry: Bałagan wszędzie i sama nie wiem w co pierwsze ręce wsadzic:sorry: Ahaś zamówiliśmy mebelki:cool2:
Asiulinko mój Adrianek też ma zwężony napletek, ale nasza lekarka uważa że jest za mały do chirurga:eek: Powiedziała jak skończy 6 lat i nic się nie zmieni to go pośle, narazie mamy naciągac:baffled: Buziolki dla Maciusia, no i gratulaski dla młodszego dreptacza:tak::-)
Ale miłe powitanko:-D:-D:-D:-D Dziękuję Lachony
http://sztoudi.ovh.org/images/buzie/008.gif http://sztoudi.ovh.org/images/buzie/008.gif

Sikoreczka no to dobrze że u dzieciaczków koncówka choroby :tak:, nie musisz sie już tak denerwować :tak:, dzieci zbadane i spokój.
Mebelki zamówione, to jak co to nam pokażesz jakie co nie?;-):-D
A z bałaganem napewno sobie poradzisz, wrazie co wołaj nas do pomocy :tak::-D:-D

Sikoreczka fajnie, że dzieciaczki prawie zdrowe.;-):tak::-)
A co do napletka, to już kilka razy mastka mu się zbebrała i taka biała gula. :baffled: i zdecydowałyśmy sie z lekarką, że pokażemy to chirurgowi i on zdecyduje.:sorry2:
A teraz płacze, że go boli.:-( Dałam mu znów panadol, a jak jutro znów będzie płakał, że go boli, to chyba pojedziemy do naszej lekarki pokazać i zapytać, czy to ma aż tak boleć.:confused: nie wiem, tak mi go szkoda. Nie lubię patrzeć, jak dzieciaczki cierpią. :sad:

A na dzis się już żegnam, bo mężuś filmik zapodaje (na czas wakacji w tv dno:rolleyes2:). Dobranoc dziewczęta. Śpijta dobrze.:-)
257s.png

A my z rana z Maciusiem byliśmy u tego chirurga dziecięcego i mu odkleił ten napletek.:-:)sorry2: Przed jakąś godzinkę biedaczek płakał, że go siusiaczek boli.:-( Teraz śpi już 1,5 godz. i nie chce się obudzić.:no: Niby mógłby spać do rana, ale on nie wykąpany i nasiadówkę z kory dębu miał mieć.:baffled::hmm:
A Grzesio coraz częściej się puszcza i maszeruje sam.:tak::-) Strasznie dumna jestem.:-)
Ściskaczki dla dzielnego Maciusia:tak:biedny cierpi:hmm:niedługo będzie dobrze;-)
no a dla Grzesia huuuup hip huraaa i gratulaski:-):happy2:
Asiulinka miłego wieczorku z męzulkiem;-):-D

My powrócili od lekarki i jestem zadowolona. Końcóweczka choroby, oskrzela czyste, gardła też:-D Dała im tylko bactrim i clemastin. Uff.... Nie mogę się odnaleśc w domciu:dry: Bałagan wszędzie i sama nie wiem w co pierwsze ręce wsadzic:sorry: Ahaś zamówiliśmy mebelki:cool2:
Sikoreczka pewno ci ulżyło, że beboki w gruncie rzeczy zdrowe i tylko końcówka dziadostwa została:tak::tak: a mebelki do kuchni czy dla mniejszych:confused::confused: miał Ci męż odpicować kuchnię i jak tam:confused:

Ja tak tylko zagledłam na chwilunię bo pogoda się zakręciła i zaciągnęło się niebo nad Łodzią i głowa mnie straszniście rozbolała. a burzy ani deszczu ni cholery nie uświadczysz:no::no:

Dobrej nocki babeczki kofane
GoodNight_jewels.jpg

Dzień dobry Kobitki
Bodzia zdjęcia super i nie tylko młoda wyglądała olśniewająco Ty też:-)
Meg siem trochę spóźniłam ale gatuluję fasolki i obyś dalej już lepiej znosiła ten cudowny stan odmienny:tak::tak::tak::tak:
Asiulinka utul Maciusia i gratki dla Grzesia chodziaża:-D
Wczoraj się przywitałam i wciągnęło mnie straszne sprzątanie.Musiałam nas oprać i nadrobić zaległości w sprzątaniu za cały tydzień:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:M został sam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wrzucę Wam kilka fotek i chyba czas się ubrać.
Acha zapomniałam się pochwalić ale zapisuję się do szkoły:tak::tak::tak:

Załączniki

• buziaczek.JPG
    buziaczek.JPG
    34,7 KB · Wyświetleń: 29
  • czołgiem.JPG
    czołgiem.JPG
    46 KB · Wyświetleń: 31
  • do morza.JPG
    do morza.JPG
    39,3 KB · Wyświetleń: 32
  • nosidełko1.JPG
    nosidełko1.JPG
    37,7 KB · Wyświetleń: 32
  • z wiaderkiem.JPG
    z wiaderkiem.JPG
    49,8 KB · Wyświetleń: 31
Dobry Rankiem
Mój M ma L-4 więc ja z doskoku.
Więc Meg, oby dolegliwości poszły precz.
Asiulinka tulaski dla Grzesia b iednego.
Iwonko jak dobrze,że Beboczki zdrowe.Można planować kolejny spacerek:-p:-p
DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE MIŁE SŁOWA:-D:-D:-DJESTEŚCIE NIOCENIONE:tak::tak:
Tak mi się zdawało,że wyglądam nieżle, pomimo tego,że sukienka odrobine za długa...Ale założyłam szpileczki to się chyba wyrównało.A nie da się mieć zawsze wszystkiego;-)

reklama
Do góry