reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny! Pamietacie mnie jeszcze???
Podczytuje co u Was, ale jakos tak weny do pisania brak. U nas na razie jakos leci czas do przodu. Powoli przywykam do zycia na emigracji.... co nie znaczy, ze nie tesknie.... bo tesknie bardzo. Ale coz robic.... Najwazniejsze, ze jestesmy wszycy razem, a wszystko inne da sie przezyc :tak:

Dzis przeczytalam posty cisowianki..... i jestem w ciezkim szoku :eek: Jestem troche zdziwiona tym co piszesz.... jakie leki bierzesz na PCO?

reklama
Kochana Cilest to sa tabletki antykoncepcyjne, ktore ..... musze Cie zmartwic nie sa na PCO. Jezeli to jest prawda co piszesz to zmien lekarza...... bo takie leczenie do niczego nie prowadzi. Wiem co mowie, bo sama cierpie na ta przypadlosc.

Cisowianko coś mnie bardzo dziwi dlaczego dopiero teraz przypomniałaś sobie o trojaczkach ? jak nie było okazjiii :confused: jak stukasz w klawiaturkę średnio koło 20 postów dziennie? i jak się przedstawiałaś to na początku nic nie wspomniałaś o nich? a dziś patrzę a tu dopisane i to właśnie dziś ...:sorry2: :shocked2:
poprostu mnie to baaaardzo dziwi ...:dry::confused:
a mnie się przypomniało że oprócz szymka mam jeszcze 5raczki. na pewno czytałyście o tych piecioraczkach z Łodzi - to moje są;-);-)

Sewuś jak miło Cię czytać. jutro obiad wypróbowuję - strasznie tęskniłam za Twoimi przepisami:tak::tak:Koffana rozumiem, że pewnie nie jest ci łtwo w obcym kraju, ale tak jak piszesz - najważniejsze, że wszyscy razem:happy2::happy2:zaglądaj do nas częściej bo tęskno nam:tak::-)

Martusiaaaa - gratki dla chodzącego Jula. Wesoło teraz masz nawet z jednym chopem ale chodzącym. Wenę do pracki moge podesłać;-);-) buziam

Meg:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D rozwaliłaś mnie z tym cycowaniem:-D:-D:-D

idziemy pomidorówkę wciągnąć z Szymkiem, a dla męża fasolkę po bretońsku na żądanie nastawić;-);-) zerkam

A teraz troche Wam odpisze.

Bodzinka ogladalam foty z wesela, wygladaliscie pieknie :tak: a Lolek jaki przystojniak.
Podziwiam za wytrwalosc z karmieniu piersia. Ja tez karmilam Jedrka 2 lata..... wspominam ten czas z lezka w oku, a czas po karmieniu..... jako wolnosc ;-):-D:-)

Megusek ogromniaste gratulacje! Fajnie, ze bedziesz miala bobalka. Oby dolegliwosci pierwszewgo trymestru szybko minely.

Madzka uwielbiam czytac Twoje posty :tak: Synunio przepiekny :tak:

sikoreczka ogladajac foty z wyjazdu..... powrocily wspomnienia, kiedy to bedac dzieckiem jezdzilam na cale wakacje do dziadkow na wies.... ale to byly czasy. Szkoda, ze Jedrek nie bedzie mial takich wspomnien :-(

KasiuIrlandko milego wypoczynku w PL. Jak ja Ci zazdroszcze :tak: ja najprawdopodobniej dopiero w pazdzierniku polece....

Witam wszystkie nowe mamusie!!!!!

Rety no i wiecej nie pamietam co mialam pisac. W moim wieku to juz skleroza postepujaca :tak:

Sewuś jak miło Cię czytać. jutro obiad wypróbowuję - strasznie tęskniłam za Twoimi przepisami:tak::tak:Koffana rozumiem, że pewnie nie jest ci łtwo w obcym kraju, ale tak jak piszesz - najważniejsze, że wszyscy razem:happy2::happy2:zaglądaj do nas częściej bo tęskno nam:tak::-)

No jaka Ty kochana jestes :tak::tak::tak::-)

Sewuś kochana jak dobrze,że jezdeś.Co do przepisów...Nareszcie się ruszą a moja kuchnia odzyska polot;-);-)Dzięki za komplementa:zawstydzona/y:
Qurcze ja tez mam skleroze bo nie pamiętam....
A właśnie Sewa Ty młoda babka jesteś i mi tu nie truj o swoim wieku bo jak ząłpie odkurzacz to zaraz się u Ciebie zjawie na poważną rozmowe:-D;-);-);-)

A właśnie Sewa Ty młoda babka jesteś i mi tu nie truj o swoim wieku bo jak ząłpie odkurzacz to zaraz się u Ciebie zjawie na poważną rozmowe:-D;-);-);-)
bodzia pragnę zauważyć, że my też podstarzałe matki jesteśmy:tak::tak:czyżbyś zapomniała moja droga:confused::confused::confused::confused::confused: w NASZYM wieku to już się niestety zdarza:sorry::sorry:
Sewa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dty starej kobiety nie widziałaś;-)

Madziu zapomniałam:-p:-p:-pAle no tak racje, w NASZYM wieku...Dlatego wózek Lolkowy mi potrzebny,żeby się na nim wspierać..
Ale tu dzis superancki ruch:-D:-D:-D

reklama
Bodzia Ty mnie tu nie strasz tylko bierz Lolka wsiadacjcie na odkurzacz po drodze zabieraj dziewczyny i na kawe przylatujcie...... ale by bylo fajnie :tak:

Do góry