reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Niebyło mnie tu dziś zaledwie pół dnia a tu tak poszalałyście:szok: że niewiem:szok::szok:
Tyle do czytania mi zostawiliście:szok:, ale to świetnie że sie ruszyło:tak::-D:-D
Ja niedawno wróciłam z wycieczki rowerowej, i jeszcze w drodze powrotnej złapałam pane:wściekła/y: i cholercia prawie 3 km pieszo szłam.

Wiecie co tak od początku ta Cisowianka coś mi nie pasowała, ściemniała dużo i tyle, macie racje co o niej piszecie, dziwna jakaś. Szok, wariatka i tyle.

reklama
Kochane Lachonieta.
Ja tylko na chwilke wpadlam co by powiedziec GOOD BYE. :-):-):-)Mam nadzieje ze jakos sobie dacie rade beze mnie ;-). Nie piszcie zbyt duzo zebym nie musiala nadrabiac :blink:. I opiekujcie sie moja ciezarna siostrzyczka, bo ona teraz taka samotna bedzie. No.... nie lubie pozegnan. Uciekam. Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kasiu ja juz tęsknie:-:)tak::-:)-(
A w ogóle to kto nam BB zabrał?????????? i Jakim prawem hę????????Prawie jajko zniosłam jak sie tu do Was dostac nie mogłam:-D:-D

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: no żesz nie powiem brzydko ale mać się kończy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: żeby człowiek nie mógł wejść i ponadrabiać i gęby do psiapsiółek otworzyć:wściekła/y::wściekła/y:

Madzia a mnie teraz GG padło dla odmiany..To jakiś spisek..No ociotowana zostałam:angry::angry::angry::angry:
Ja ide lulu bo mi się oczęta zamykają..
Słodkich Senków koffane:tak::tak::tak:

Liwia właśnie powaliła mnie swoim nowym tekstem : Kobieto! Poczytaj mi bajkę ! :confused:.
:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2:i co? przeczytałaś:confused::-D

aReal nawiedziłam w celu zakupienia środków do mojej zmywarki:-) w związku z tym męż mnie wkurzył:wściekła/y: bo stwierdził że zmywanie tańsze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Za te środki dałąm 40 zł (duże opakowania kupiłam) a płyn do naczyń kosztuje 4-5 zł.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co za ******* szkoda tylko że frani do zlewu nie dokupił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-D:-D:-D Sikoreczka wszystkie facety mają to samo:tak: bo nie zmywają codziennie- co ja mówię 2 - 3 razy dziennie. u mnie rano sesja po kolacjowa + śniadanie , do obiadu się nazbiera i na wieczór znowu sterta na przedpokój wyłazi. a u was jeszcze jedna osoba więcej :dry:

Logowanie do nasza-klasa.pl

To jest profil cisowianki na NK. Skopiowałam z wątku samotnych rodziców.
Jak chcecie to sobie zobaczcie. Jakoś zdjęć dzieci tam nie ma i nawet ukończonych szkół.

Logowanie do nasza-klasa.pl
A to jej drugie konto na NK.

Boshe:shocked2::baffled::rolleyes2::rolleyes2:szkoda mi słów. samotna jest dziewczyna i tyle.

Tu to ona termin miała na 27 sierpnia 2007 urodziła w lipcu tego roku...To co ona słonica jest???
:szok::-D:-D:-D mój męż położył się ze śmiechu:sorry2::cool2:

witaj Jadziu! Ja moje dzieci uczyłam ogólnej obsługi lodówki kiedy nauczyły się samodzielnie chodzic. Wychodzę z założenia że im wcześniej tym lepiej. To owocuje w przyszłości:tak: Starszy już samodzielnie szykuje dla mnie kanapki i kawę, zaczyna też przygotowywac obiady:-p Młodsza jest jeszcze za malutka i nie dosięga do blatu ale postanowiliśmy zakupic dla niej specjalną drabinkę:blink::-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
dziękuję moja droga za rychłą odpowiedź;-):-D:-D:-D:-D:-D

Kochane Lachonieta.
Ja tylko na chwilke wpadlam co by powiedziec GOOD BYE. :-):-):-)Mam nadzieje ze jakos sobie dacie rade beze mnie ;-). Nie piszcie zbyt duzo zebym nie musiala nadrabiac :blink:. I opiekujcie sie moja ciezarna siostrzyczka, bo ona teraz taka samotna bedzie. No.... nie lubie pozegnan. Uciekam. Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kasia wypoczywaj kobietko i niczym się nie troskaj. my tu o wszystko zadbamy i Meg otoczymy kręgiem przyjaźni :tak::-):-)

uch. muli mi BB niesamowicie:angry:mam nadzieję, że do jutra będzie śmigało jak nowe;-)
słodkich seneczków mamuśki
sweet_dreams.jpg.rZd.96004.jpg

reklama
Do góry