reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć Kobiety.
Jadźka mój Staś to od urodzenia sam chodzi do lodówki;-):tak::-D
Sikoreczka to zostaw naczynia m. niech muje po sobie płynem:tak::tak:zobaczymy jak długo:-D:-D:-D:-D
Bodzia boskie koty
Meg trzymaj się i buziole dla Was
Kasia udanego wyjazdu
Agga podrzuć mi trochę wiśni:tak::tak:
Witaj Diankus
Gratki dla Jula chodzącego
Ja wczoraj zapierniczałam w domciu i wygląda w końcu przyzwoicie:tak::tak::tak:Dzisiaj przyjeżdża do mnie babcia z dwoma kuzynkami jedna 6 a druga 4 lata (a może to moje:confused::baffled::shocked2:) będzie ładny dym w domku:tak::tak::tak:

reklama
Kochane Lachonieta.
Ja tylko na chwilke wpadlam co by powiedziec GOOD BYE. :-):-):-)Mam nadzieje ze jakos sobie dacie rade beze mnie ;-). Nie piszcie zbyt duzo zebym nie musiala nadrabiac :blink:. I opiekujcie sie moja ciezarna siostrzyczka, bo ona teraz taka samotna bedzie. No.... nie lubie pozegnan. Uciekam. Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:-( Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ...
wczoraj oprucz odwiadzin kumpeli to pod wieczór wyskoczyliśmy z mężusiem na urodzinki innej kupeli raptem 3 godzinki ale fajno było
i muszę się przyznać że se wypiłam :szok::shocked2: pare drinów a dawno tego nie robiłam więc rezultat był jeden ululałam się nieźle :baffled::szok::-D
dobrze że Korduś oprucz cyca jada inne rzeczy ......
:-D No ładnie, ładnie :-D

Meg koffana śpij bo Ty teraz za dwoje spisz:tak::tak::tak:
Winka mój M tez nie lubi, dla niego mielmone;-)
A ja ogólnie lubie podroby drobiowe mmmmmmmmmmm:-D
Qurcze tak mi się spac chce,że szok:szok::szok:Pogoda tak działa na mnie.Psiątnięte PPP urządzam, zaraz jakies szamanko i obiecałam narzyczonej sąsiada,że z nią na targ pójde i potem do parku.
Pozdrowienia od Lolka
vvvdfdsxZ ''

gghff

Cześć Dziewuszki :-)
widzę że troche szumu było przez tą cisowianke hi hi:-D
ooo i nowa koleżanka Diankus ... Witam :tak:
u nas chmurkowato ale ciapło zobaczymy co dalej....

wczoraj oprucz odwiadzin kumpeli to pod wieczór wyskoczyliśmy z mężusiem na urodzinki innej kupeli raptem 3 godzinki ale fajno było
i muszę się przyznać że se wypiłam :szok::shocked2: pare drinów a dawno tego nie robiłam więc rezultat był jeden ululałam się nieźle :baffled::szok::-D
oj czasem też bym się ululała

cześć kobietki ;-)

czy mogę sie do was wprosić :-) też jestem mamą która siedzi w domu z córeczką :tak: raz wydaje mi sie że to idealna sytuacja a czasami mam dość i chciałabym uciec :zawstydzona/y: pozdrawiam was wszystkie :-)

edit.
a co do tej panny od 5 dzieci to widzę że ona na każdym wątku wywołała takie zamieszanie : ) chyba jej o to właśnie chodziło ; ))
Witamy cześć i czołem. a jesteś pewna, że nie masz już więcej dzieci oprócz córuni:confused::confused: żart taki;-):-D

A w tv Arabela na Polsacie :-) Kultowa baśń :-)
Meg w zeszłe lato na TV 4 leciała Arabella bo ja całą ciążę oglądałam:tak::happy2::happy2:

:-D:-D:-D:-D:-D na zdrowie koffana:tak::tak:

Jadźka mój Staś to od urodzenia sam chodzi do lodówki;-):tak::-D
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D Anula obyś bez szwanku przetrwała to tornado co ci na chałupę się rzuca;-)

Nocka marudna była. Cholernie długo te górne jedynki Szymkowi idą i okrutnie go męczą:dry::dry: teraz już pośniadani jesteśmy. pranie schnie na dworzu a my na ryneczek lecimy po warzywka i owoce. no i mus jakieś ciasto obmyślić na piątek bo wszyscy się pewno zwalą na imieniny;-)

Madźka nie przetrwam wiem;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D
My w sobotę mamy mega imprezę roczek Staśka robię i niestety u teściów bo ja od wczoraj nie mam ciepłej wody i dopiero w sobotę będzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kąpiemy się w Stasiowej wanience w ugotowanej wodzie;-):-D

Boshe Stanisław wkracza w dorosłość. Ale to minęło:szok::tak::tak::-):-):-) Anulka to se peelingu w kąpieli nie zrobisz bo się można zaklinować w takiej wannie:-D:-D bidulka;-)

reklama
Do góry