reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześc dziewczynki!
Melduję że żyję i mega nerwa od rana mam. Multum sprzątania a tu mi kochana rodzinka na kawusię ma zamiar przyjechac:wściekła/y: Chyba że im szmaty wręczę i ze mną sprzątac bydą:-p No i jeszcze do kompletu mam sok porzeczkowy na dywanie:dry:
Dobra do potem kochaniutkie! Szmaty w dłoń.......:sorry2:

Sikoreczka ja u sieie skończyłam mus tylko jeszcze pranie powiesić,Staś śpi albo udaje:confused::confused: to wezmę swoją szmatę i się teleportuję do Ciebie moją magiczną deską:tak:;-):-D:-D:-D

Net mi chwilowo odcięli :confused:, ale już oddali z powrotem :tak:.

Bodzinka, anula poszły privy :-)

reklama
Kurka wodna :wściekła/y: właśnie dostałam tel że jednak jutro wiśnie przyjadą a nie dziś, wkurzyłam sie troszku bo nastawiłam sobie dzisiejszy dzień na zaprawianie, już słoiki pomyłam i drylownice przygotowałam, cholercia. Jutro miał być luz blus.
No nic w takim razie ide sprzątać w szakach, bo moja niunia przebiera sie kilka razy dziennie i zrobiła ładny bajzelek, a może jak mnie najdzie to posprzątam w wszystkich szafkach.
Zajrzę później, pa pa :happy2:

Do góry