reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja się po NK bujam, komcie do fotek tworze i na pobudke Terorysty czekam...Och jak mi się nic nie kce..Ale obiecałam koleznce,że weżmiemy Lola na pacelek.A jutro się na grilka wybieramy do "dochodzącego" mojej Mamulki:tak:

reklama
chcecie się pośmiać? ;-)
to ja po paru drinkach :-D:-p

Załączniki

• bla.jpg
    bla.jpg
    60 KB · Wyświetleń: 34
witajcie kobietki
u nas dziś luks do 8 30 spaliśmy
zjedliśmy śniadanko
mały nawet kaszke zjadł ale spory czas nei było koszki więc zjadł :)
teraz na spacer do lasuuuuuuuuu się wybieramy może grzybki będą
do miłegooooooooooo

hej. ja mam dzisiaj podły nastrój od rana. wczoraj zasnęłam i nic nie było więc dzisiaj powitał mnie foch, trzaśnięcie drzwiami bez śniadania i ciągłe połajanie co źle robię.
potem doczytam co tam u Was z rana się działo. teraz muszę się uspokoić bo mnie szarpie

Byłam w tescu na zakupach w końcu sama oczywiście ale kupiłam zarypisty środek na kamień etc.Made in tesco ale działa nieziemsko:tak::tak::tak::tak:To se poprawiłam humor bo samo się posprzątało:tak::tak::tak::tak:
Anula nie ma nic lepszego dla rasowej PPD niż środek na kamień i rdzę:-p:-D:-D;-)

Kobietki ja Was wszystkie zamkne, sprawy nie ma:-p:-p:-p
:-D:-D:-D:-D:cool2:

madzia27 co do dzieci to jestem pewna że jedno ha ha :-D chyba że moojego męża zaliczę jako drugie bo czasami tak właśnie się przy nim czuję - jak matka dwójki dzieciaków :-D:-D:-D
to czasem chyba każda z nas tak ma;-):tak:witaj w naszym gronie diankus:-)

Właśnie kobitki czy Wasze dzieciaki tez wolą z Waszych talerzy jeść?Bo Lolo nawet jak ma to samo to woli od nas niz ze swojej miseczki:confused:
Szymek to szaleje narazie za tym co się w ręku trzyma:dry:czasem to by z gardła wyrwał:-D:-D

madzkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no jestem jestem;-)
chcecie się pośmiać? ;-)
to ja po paru drinkach :-D:-p
:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:bjutiful

Faceci się grupowo na seksoholizm leczyć powinni:baffled::baffled::baffled:
:angry:nawet mi nic Bodzia nie mów:no: ja też święta nie jestem bo powiedziałam mężu do słuchu przed wyjściem ale mimo wszystko nie zasłużyłam sobie na taką demonstrację samczej siły:sorry2:

Szymek dziękuje wszystkim ciociom za życzonka:tak::-):-)

reklama
Jeżeli chodzi o seksowanie to faceci sa zakute pały.Ich zdaniem żona ma być zawsze i na każde ich zawołanie...Mój wczoraj stwierdził, że on po prostu ma większe potrzeby niz normalny człowiek..Hmmm..

Do góry