reklama
Jak ja widziałam bociana to zaraz zaciążyłam...Ale widziałam go tutaj w Zabrzuuuu a wiemy co oznacza bociannnnnnnnnnnnnn
jakiś potomek się szykuje??????????

Winka dzięki

agga143
Entuzjast(k)a
Już teraz zawsze bede miała przy dupce aparacik tak jak telefon, no właśnie mogłam z tel fotki strzelać .
Winka a co nie chcesz bobaska?
a ja mam taki widoczek za oknem, w sumie mało widać robiło się ciemno i tylko chmórki uchwyciłam
Winka a co nie chcesz bobaska?
a ja mam taki widoczek za oknem, w sumie mało widać robiło się ciemno i tylko chmórki uchwyciłam
Załączniki
agga143
Entuzjast(k)a
Dziękuje Aneta 
Zaraz wracam

Zaraz wracam
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Bodzia :-) Nie za maco ;-):-)
agga ja bym tam chciała, ale jeszcze nie teraz, bo finansowo chyba byśmy nie dali rady. A tak to może w przyszłym roku do jakiejś roboty pójdę, popracuję z pół roczku i kto wie :-). No chyba, że małż wcześniej lepiej płatną pracę znajdzie i z pełnym etatem.
Oj zazdroszczę domu
. Takie chmurki na tle zachodzącego słońca są urokliwe
.
agga ja bym tam chciała, ale jeszcze nie teraz, bo finansowo chyba byśmy nie dali rady. A tak to może w przyszłym roku do jakiejś roboty pójdę, popracuję z pół roczku i kto wie :-). No chyba, że małż wcześniej lepiej płatną pracę znajdzie i z pełnym etatem.
Oj zazdroszczę domu

Jaga8124
Zadomowiona(y)
Hej :-)
Jestem Jadzia ...
Mam 2,5 letnią córeczkę... prześliczną przepiękna diablicę Agatkę...
Byc może ją już widziałyście
ponieważ jestem siostrą sikoreczki 
Mam nadzieję, że mogę się do Was przyłaczyc

Pozdrowionka :-)
)P.s. dziś zawaliułam egzamin na prawo jazdy...
zdawałam po raz pierwwszy. Testy zdałam ale oblałam na łuku

Jestem Jadzia ...
Mam 2,5 letnią córeczkę... prześliczną przepiękna diablicę Agatkę...

)P.s. dziś zawaliułam egzamin na prawo jazdy...

agga143
Entuzjast(k)a
Moje dziewczynki znalazły sobie zabawe, wyszukały moje stare sukienki i się w nie poubierały 
ach jeszcze zakosiły mi korki i włączyły sobie płyte z wesela siostry mojego m i tancują 

Oto fotki, tylko korki zdjeły

Oto fotki, tylko korki zdjeły

Załączniki
reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Hej :-)
Jestem Jadzia ...
Mam 2,5 letnią córeczkę... prześliczną przepiękna diablicę Agatkę...Byc może ją już widziałyście
ponieważ jestem siostrą sikoreczki
Mam nadzieję, że mogę się do Was przyłaczyc
)P.s. dziś zawaliułam egzamin na prawo jazdy...zdawałam po raz pierwwszy. Testy zdałam ale oblałam na łuku
![]()
witamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Podziel się: