reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mówi się trudno ;-) ale jak tu przy takiej okazji szampanika nie wypić ? i to za zdrowie Sikoreczki? :tak:Najwyżej zasnę pod biórkiem he he :-D:-D:-D
Tylko po takim mixie bedzie niezły kac rano :baffled::rofl2::oo::-D:tak::happy2:, a co tam raz się żyje :-D:-D:-D
No to chlup
Co racja to racja wypić trzeba.Apstynęci a SIO!!!

reklama
podaj adresa tto będę mała dwa ha ha

Na priv Ci podeśle;)AAAAAAAAA Masz Nibylandia, pierwsza gwiazda na lewo a potem prosto aż do rana:-D

Bodzinka-Teraz to już za późno.Możesz spodziewać się włamanka.
A kto już po obiadku to proponuję deser.

450pxicecreamdessert01ib3.jpg
Mniammmmmmmmmmmmm

A tak badołej: zapraszam wieczorkiem na szampana dziewczynki:tak: Bo ja sobie roczek na BB obchodzę:-p
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I KOLEJNEGO ROCZKU Z NAMI:-D:-D
I dla Ciebie
402774096

Pijecie beze mnie, niedobre.Nu, nu .Za kare fotek z Allegro Power Wam nie poka ze a mam mniamniusne:-p:-p:-p:-p

:-)
Dziewczyny mam małe pytanko.Jak można cytować kilka osób na raz bo ja jakaś nie kumata jezdem.

No właśnie dziewczynki, bo ja też nie wiem :no: też nie kumam o co chodzi ;-):tak::happy2:

Można mozna :-) Ja to robie na zasadzie załączam cytowanie danej osoby.. kopiuję to co mi wyskoczy w okienku i załączam cytowanie innej osoby... Wtedy też jak juz odpowiem wklejam cytat innej osoby która chcę zacytowac..;-) Innego sposobu nie znam ;-)

A ja klikam na krzyżyk przy poście danej osoby.
Potem między nawiasami wymazuje co mi niepotrzebne i już:-D:-DTakże od razu jak czyatm to zaznaczam krzyzyk i cytuje tak i 10 osób jak chce:-D:-D

reklama
Ja zaraz tez ide tylko fotosika opanuje...ALez mi się oczka kleją...Miało yc małe co nieco ale @ przyszła:-:)-:)-(

Do góry