reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć.:-)
Ja dzis z rana, bo Grzesia uśpiłam -wstał po 6 (ostatniowstawał koło 7-8) i po 8 był już nie do wytrzymania.:no: Ale bronił się przed spaniem.:baffled: Chyba z pół godziny go usypiałam.:wściekła/y: Ale za to pierwszy raz od niepamiętnych czasów zjadłam w spokoju śniadanie i mogłam wskoczyc na BB.:-)

Grzesio dziękuje za życzenia.:happy2: I w odpowiedzi przesyła buziaki.
36_3_16.gif

Ania cóż za wyczucie czasu.;-):-D Dzięki za życzonka. Życzę udanego wypoczynku. No i pogody typowo urlopowej.:tak::-)

Anula super, że ze Stasiem wszystko ok. A co do m., to może w końcu cos zrozumie.:confused: Trzymam kciuki.;-):-p No i jakbym nie zdążyła, to już życzę udanej zabawy wieczorem! Poznań będzie Twój.;-):-D

reklama
KERRY dzięki i nie ma za co:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
Asiulinka dzięki na pewno zwojuje,a z m. chyba mi się nie ułoży i przyjdzie się rozstać bo tak żyć się nie da:-:)-:)-:)-(

Kerry masz super przystojniachów w domu.;-) Dzieciaczki urocze.:tak::-)

Asiulinka dzięki na pewno zwojuje,a z m. chyba mi się nie ułoży i przyjdzie się rozstać bo tak żyć się nie da:-:)-:)-:)-(
To strasznie smutne, co piszesz.:-( Będę mimo wszystko trzymać kciuki, żeby mąż przejrzał na oczy i żeby wszystko się dobrze skończyło.:tak::sorry2:

Grześko obudził się w o wiele lepszym humorku.:tak: Kaszka zjedzona, Maciek ubrany, więc idę ubrać Grzesia i pomykamy na spacerek i zakupy. W Opolu się rozjaśnia -słońce przebija się a chmury powoli zanikają.:tak::-)

No to lecimy.:-) Miłego dnia wszystkim życzę.:-)
d16.gif

Synio mnie zawołał do pokoju i oto jaki mi widok pokazał:
19404913099.jpg

:szok: chyba była moja córcia zmęczona po spacerku :szok:
:szok: przesłodki widok:-D:-D:-D:-D

Apropo spania pokaże wam śpi moje dziecko.
:-D:-D:-D:-D:-D jakbym Szymka widziała - konfiguracje baletowe;-)

Dobrze, że choć bielizna Ci się ostała.;-) A mąż to by pewnie bardzo zadowolony był, gdyby Cię zobaczył...:-p:rofl:
no niestety w pracy był:sorry2::sorry2::-D Dla Grzesia Rocznego od nas wszystkiego najlepszego i najsłodszego
55555.jpg

gites:tak:cieszę się bardzo, że Staś sokole Oko:-):-)

Dzisiaj mam wychodne.Razem z moją siostrą z wyboru idziemy wieczorem na miacho:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DZawojuje Poznań a co?:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
Bomba Anula:tak: tylko prosze się tam konkretnie wylaszczyć i świetnie bawić:tak::-D

u nas w nocy burza była:szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled: a teraz upał:cool2::cool2:dzisiaj się pakujemy a jutro na wieś mykamy badołej - Sikoreczka - odpoczywaj kobitko, tyłeczek przypiecz troszku tym nadmorskim powietrzem;-):-Di wracaj do nas szybko:-p.
zaraz wracam bo Szymek woła;-)

Ostatnia edycja:
:-:)-(Anulka moja kochana ściskaczki gorące Ci przesyłam i nie zazdroszczę atmosfery w domu:dry:a może się ułoży, może potrzebna wam zmiana klimatu żeby perspektywy nabrać:confused::confused:

Madźka fajnie masz z tą wsią:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Dowiedziałam się,że nie pojadę nad morze bo moi rodzice stwierdzili,że mam zostać w domu walczyć o moje małżeństwo:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
Staś wywija w kojcu i puszcza mi melodyjki ze wszystkich grających zabawek:-D:-D
Ostatnio opanował sztukę otwierania drzzwi i kiedy go położymy spać to wstaje otwiera drzwi i odląda film z nami:-D:-D:-D:-D:-DCudak.Z ćwiczeniami też robi postępy już stawia stópki całe a nie tylko paluszki:-D:-D:-D:-D a 8 sierpnia ma hydromasaż to moje maleństwo:tak::tak::tak:Temu to dobrze:tak::tak::tak::tak:
A wylaszczyć to się wylaszczę bez obaw jak dam radę to wrzucę fotki jak niee to Wam po niedzieli opowiem:tak:

reklama
Anula nie WIedziałam że to aż tak źle, szkoda, że nie jedziesz nad morze. Przydałby ci się odpoczynek i może lepiej wpłynął na wasz związek. Trochę czasu już jesteście ze sobą. Podobno pierwszy kryzys jest w siódmym roku bycia razem... W każdym razie trzymam za Was aby się ułożyło.:tak:

Asiulinka a co z naszym spotkaniem w Opolu. Dzięki za komplementy.;-)

Do góry