reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój śpi...
Anula masz dobrze,że w ogóle siedzi..Dla Karola nocnik to super zabawka.Wie,że tam się robi siku i na tym koniec.Robi obok...I nie chce siedziec...
To Stasiu chyba wogole nie kojarzy po co to. Bez pampersa nie usiadzie za chiny ludowe. Jak jest ubrany to i owszem dumny z siebie siada i sie cieszy. Nie zmuszam go do niczego , wierze ze przyjdzie kiedys taki czas.
Anula jakbym go trzymała to byłby wraszk aż u Ciebie słyszalny.Ale się pocieszam,że na wszystko przyjdzie czas:tak::tak::tak:
Fasolke zielnoa ugotowała, która ma ochote?????
Ja ja poprosze, wybierz mnie!!!
U nas to tyle dobrze, że gdzie chce to dojade autobusem...Tylko,że za bardzo nie ma gdzie jechć:dry::dry:
Byłam z Małym połazic, klafior kupić i zwinełam sie do domu bo duszno starszliwie..
Bodziu, a masz jaki ciekawy przepis na tegoz KLAFIORA??;-);-);-)

reklama
Robię Kawusię pisze się któraś?
Zaraz wstawię wodę na makaronik i obiadek będzie gotowy.
Moje dziecko nadal nie chce zasnąć.
Właśnie otworzyłam na przekór mężowi farby.Jejku jak mi się te kolorki podobają :tak::tak::tak::tak::tak:

Weszłam włąśnie do pokoju Łobuza i żałuję,że nie mam kamery :-:)-:)-:)-(
Siedział w łóżeczku(zamiast spać) i usypiał swojego krokodylka.Ma takiego pluszaka i przykrył go ładnie kołderką dawał smoczka i robił ajka :-D:-D:-D:-D:-D Zjeść go mogę:tak::tak::tak::tak: po prostu. Uwielbiam tego mojego Bączka

anula :-) ja kawkę poproszę, pół na pół z mlekiem jeśli można :tak::-).

Bodzia u Was na śląsku to można się nieźle pogubić. My chociaż już 3 raz byliśmy w Chorzowie, to i tak za każdym razem z innej strony wjeżdżaliśmy :-D.

A u mnie na obiadek barszczyk czerwony zabielany z ziemniaczkami i na drugie ziemniaczki z jajkiem w sosie koperkowym :-).

anula :-) ja kawkę poproszę, pół na pół z mlekiem jeśli można :tak::-).

Bodzia u Was na śląsku to można się nieźle pogubić. My chociaż już 3 raz byliśmy w Chorzowie, to i tak za każdym razem z innej strony wjeżdżaliśmy :-D.

A u mnie na obiadek barszczyk czerwony zabielany z ziemniaczkami i na drugie ziemniaczki z jajkiem w sosie koperkowym :-).
Winka polecała kawka:tak::tak::tak::tak:
Staś wciąż nie zasnął.Za godzine wraca m. i musimy lecieć po jakiś prezent i diabli wiedzą jaki i za co :-( a nie znoszę chodzić na zakupy z marudnym niewyspanym Stasiem

Winka polecała kawka:tak::tak::tak::tak:
Staś wciąż nie zasnął.Za godzine wraca m. i musimy lecieć po jakiś prezent i diabli wiedzą jaki i za co :-( a nie znoszę chodzić na zakupy z marudnym niewyspanym Stasiem
:-) Dzięki ;-):-).
A co to za okazja, że prezent kupujecie ? Jeśli można spytać :sorry2:

Ale produkujecie!!!
boszeee co na tym świecie sie dziej jakiś naćpany rowerzysta potrącił córeczkę znajomej z bb bedna maleńka jest w wieku Dominiki .... ma wybitą jedynkę pokruszoną druga , posiniaczona itd. na szczęście z brzuszkiem i głowka jest oki ....:-:)-:)-(
brak mi słów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Takich to na suchej gałęzi powinni wieszać.

DZIEWCZYNY MAM WIELKA NAPRAWDĘ WIELKĄ ALE TAKĄ GIGANT PROŚBĘ: MOBILIZUJCIE MNIE ABYM ZROBIŁA W KOŃCU PRAWO JAZDY. O TAK NIE MAM PRAWKA!!! ROBIŁAM KURS PARĘ LAT TEMU POTEM 3 NIEZDANE, POTEM ZNÓW ROBIŁAM TESTY, WYKUPIŁAM PARĘ JAZD ALE NA EGZAMIN JUŻ SIĘ NIE UMÓWIŁAM:-( A TERAZ PRZY DWÓJCE DZIECIACZKÓW DOSKWIERA MI BRAK PRAWKA.:sorry2::dry:
Ja swój pierwszy kurs na prawko robiłam w wieku 17lat i wtedy po 7 podejściu dałam sobie spokój,na kolejny zdecydowałam się po 8 latach i wtedy zdałam za pierwszym razem.

Słyszałam o kawce,ja tyż poproszę.

Coś mi się komp muli.

winka-Dzięki za kawkę
Która chce trochę kaski na drobne wydatki,prawko itp.Ja daję nie pożyczam u mnie tego dostatek.
banknoty.jpg
banknoty.jpg
banknoty.jpg
banknoty.jpg
banknoty.jpg
banknoty.jpg
banknoty.jpg
banknoty.jpg

reklama
Do góry