reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jagna-:-D:-D:-D

ja tu czytu czytu a moje dziecie usnelo na podlodze wsrod zabawek:-Dco nie wrozy nic dobrego bo wlasnie musze zbudzic i bedzie zla jak osa no bo inaczej bedzie brykac do polnocy jak sie zdrzemnie.jeszcze godznke musze przetrzymac bo klade ja o 20

reklama
jestem zla o widze ze jeszcze troche i stuknie mi 100
To fajnie. A ja dzięki tobie zauważyłam, że już powyżej 500 postów mam:-D
Jagna-:-D:-D:-D

ja tu czytu czytu a moje dziecie usnelo na podlodze wsrod zabawek:-Dco nie wrozy nic dobrego bo wlasnie musze zbudzic i bedzie zla jak osa no bo inaczej bedzie brykac do polnocy jak sie zdrzemnie.jeszcze godznke musze przetrzymac bo klade ja o 20
Mój mąż też kładzie małą o 20 spać, a ja potem o 6:50 wstaje:wściekła/y: bo mała się obudziła i wyspała. A jutro to 0 4 pobudka i po bracholka do Nowego Tomyśla brykam.
Więc DOBRANOC, Kolorowych snów życze!!!

Mamomartynki-ja oczywiscie bardzo chetnie pogaworzyc moge bo w samotni mieszkam i geby do kogo nimo otworzyc oprocz chlopa i dzidziusia:-D:-D:-D

reklama
Do góry