reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja sie nie boje bo pod nikogo sie nie podszywam.winka no nie bardzo bo taki wybor ze szok poczawszy od kubusia puchatka poprzez tygryska myszke miki i inne po zwykly klasyczny z napisem 2 latka
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

elmaluszek nic sie nie boj :tak::tak::tak: dobrze bedzie :tak::tak::tak:

truskaweczka no i co ja Ci mam napisac....... a nic Ci pisac nie bede :rofl2:

Widzę, że znów się dzieje. Nie ma to jak ignorancja!!!
Sewa życie na emigracji nie jest łatwe, ale też czegoś uczy. A jeżeli masz w planach szybki powrót, to czerp korzyści z emigracji. I nastawienie pozytywne to jest to
Pogoda u Was jak pod psem mówicie, a co powiecie na drugi miesiąc upałów po 48 stopni?

Pogoda u Was jak pod psem mówicie, a co powiecie na drugi miesiąc upałów po 48 stopni?

Cholibcia nie dogodzisz czlowiekowi :-D:-D:-D my kwekamy na zimno, Ty na upaly..... no nie dogodzi sie czlowiekowi :-D:-D:-D

Co do emigracji to my staramy sie jak najwiecej zobaczyc, jak najwiecej przezyc, zeby potem miec fajne wspomnienia.... a to, ze emigracja uczy ... to fakt, uczy pokory :sorry2:

sewa i jak ? Masz już dostępik ???

ozkane jak Ty dziewczyno do tych upałów przywykłaś ???
Wiesz, znam dziewczynę, która ma dziecko z Turaskiem :tak:. Urodziła w Polsce i przez prawie 2 lata TU była. Dziecko jej chorowało non stop. Co dwa tygodnie antybiotyk, szpitale i te sprawy :no:. W końcu lekarz jej powiedział, że musi pani wyjechać do ciepłych krajów, bo dziecko tutaj się wykończy :szok:. Więc tak zrobiła, i co ? Dziecko w ogóle jej nie choruje :szok::-). Po prostu w genach przeszło mu po tatusiu ciepłolubność :-D.

No tak najlepiej mysle ze sie nie zloscic,nie denerwowac,nie czytac tych bzdur tylko olac cieplym moczem i gra.
No i dziekuje za przyjecie.:tak::tak::tak:
W takim badz razie troszku sie pokazemy cobysmy nie byly ciagle incognito:-D:-D:-D.

sewa no to pewnie na godzinach albo dniach dostaniesz :tak::-).

elmaluszek hehe :-), fajne z Was kobietki :tak::-).

reklama
truskaweczka klasyczny bedzie najlepszy:-D:-D:-D:-D
(sorki ale nie wytrzymalam:-p:sorry2:)

ozkane no to faktycznie niezle, ja mimo ze cieplolubna raczej bym nie wyrobila:no::no: my tutaj w PL w upaly w ogole z domu sie nie ruszamy(no chyba ze nad morzem)

w ogole to dopadl mnie len, porzadki przeszly na drugi plan i wybralismy sie na spacer ... kurcze od paru dni nie mam sily sie za nic zabrac:dry:

Do góry