reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wlasnie skonczylam myc okno ale nameczylam sie nad wieszaniem zaslonek bo nie wiedzialam co tym razem z nimi zrobic ale i tak nie zrobilam z nimi co chcialam zreszta co chcialam?? hihi nie wiem :-)
iwoneczka - ja tez bym sie skusila a moze u mnie amaretto :rofl2: :-D
pozdrawiamni buziaczki zostawiam :-)

reklama
Wszystkie siedziedza w domku a tu tak cichutko :/ Ja wlasnie skonczylam sprzatac w domku... Wszystko po kolei pokoj , kuchnia, lazienka.. ale sie dzis naarobilam :/ Ufff

patrysia... a chetnie chetnie

znalazlam czas wiec jestem
tak na szybko ciamam sobie kolacyjke, maly juz spi a mie tez sie oczy zamykaja :sorry2: a myslalam ze jeszcze posiedze ale pojde sie kapac i musze wlosy umyc ale chyba nie dam rady dzisiaj wiec jutro bede musiala zreszta chcialam farbowac bo mam juz odrosty :dry: no ale zobacze :tak:
a tutaj troszku cichutko :baffled:

a ja jeszcze poczytalam

Kolezanke odwiozlam o 19:30 wykapalam Laure polozylam do lozeczka i dalam mleczko wiec spi moj Aniolek:-)

Iwoneczka masz racje to chwila samolotem:tak:

Patrysia jak sie farbniesz daj jaks fotke to zobaczymy Cie z bliska :))A okna u mnie czekaja:baffled:

Kathy korzystaj bo ja dzis uwieziona w domku, padalo i padalo

Ja dzis robilam male porzadeczki w domku i nawet udalo mi sie wreszcie po prasowac :-) Na ogrodku grabilam liscie,mam dwa drzewa olbrzymie i chyba milion lisci jeszcze spadnie z nich .
U nas postepy bo Klaudia i w dzien potrafi wydoic juz wielka butle mleka a co najwazniejsze z tego co zaobserwowalam to to ze dluzej spi czy wogole ma dluzsze przerwy w jedzeniu.

Drineczki super,ja lubie tez Martini bardzo i winka.Najlepiej biale z tonikiem.
.

reklama
Hej mamusie ja tez witam przy kawie!
Niestety pogoda sie zrypała-ciemno ponuro i dobrze ,ze nie pada...
Szykuje sie powoli na spacer póki dziecie spi,mały w przedszkolu ,A w pracy my z Nelą same ....
Oby nie padało bo nie bedzie mi sie chciało chodzic wdzeszcz:no::no::no:
Mało was wczoraj siedziało nie było co czytac:no:
Obiadek mam i tylko góra prsowania sie zebrała -im wieksza tym bardziej mi się nie chce do niej podchodzić :-D:no::szok:
To tyle do usłyszenia pa!

Do góry