reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
sikoreczka79 - zdrowka :tak:
JKRZYMKA - sliczny kwiatuszek dziekuje :-):-p
iwona.c28 - tak dlugo trzeba czekac :baffled: hmm ktora dopiero pierwsza :blink:
iwona2006 - ja malemu daje juz od 4 miesiaca mleko modyfikowane - bebilon bo nie chcial cyca :tak:
iwoneczka - witaj witaj :-D
jeszcze raz dziekuje WSZYSTKIM MAMUSIOM za zyczonka :tak:

i dla Was cosik mam :-) tak na potem :tak:

ale tu serwujecie pysznosci:-p
Ja czekam na kolezanke i sie bedziemy goscily :) ma coreczke 2 miesieczna wiec Laura bedzie ja non stop atakowala hehe

Patrysia no to mieliscie milo
Jkrzymka ja jakos malo sie udzielem na zamknietym

Witam kochane :) My juz po porannym spacerku, bylismy przy okazji tatusia do pracy odprowadzic :) Teraz czas na mamusiowa kawke, bo Filipek sie slicznie bawi :D

iwonka2006, kathy_24, iwonka.c28, sikoreczka79, patrysia dziekuje slicznie za mile powitanie. A co fakt to fakt, Iwonek tu chyba najwiecej :D

anka26,07 daleko.. HiHi godzinka samolotem :D a dla martini warto :D

no a ja z moim malym rzepem na kolankach :-D
my juz tez po spacerku i mielismy isc po tatusia bo z pracy wraca ale mlay byl glodny i narobil wiec trzebabylo isc do domku a teraz moj m ma jakis pomysl na obiad wiec czekam na niego powiedzial ze cos zrobi - ale kit ze obiad juz zrobiony bo ogorkowa - no coz :dry:

widze ze kusicie na drineczki :-p aj chetnie ... hihiihi :-D

reklama
Ależ nam się Iwonek zrobiło;-):-p

No własnie pogubic się można....:-(
Swoją droga nieźle sobie mamuski dogadzacie martini,kawusie hhm
my po super fajnym spacerku i nózki mnie bolą.Ale trzeba korzystac bo jutro może juz nie być tak ładnie .Zajrzałam przy okazji do ciuchlandu i trafił mi sie całkiem fajny i nie zniszczony golfik ZARY .Także nawet się ciesze ,że mi sie taki zakup trafił:tak::-)
Małego sprzedałam dziadkowi i robie własnie obiadek...kurcze wczesniej patrzyłam wasze przepisy i był jakis z kurczakiem ale rano jak na złośc juz nie mogłam go znaleźć i musze robic co innego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak czas pozwoli zajrze i po stronie poszukam:-pTeraz żegnam obiad w drodze pa!

Do góry