reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień doberek mamuski!Dzis pięknie na dworzu aż życ się chce:-):-):-)
Gdy mała wstanie spadamy na spacerek!
Widzę przezyć w weekend nie brakowało.....
Hej.
Matko strasznie mnie głowa boli. Wyobraźcie sobie,że rozwieszałam pranie na balkonie i Kuba mnie zamknął:szok::crazy:.

ALE PRZEŻYŁAS CHWILĘ GROZY I ADRENALINA SIĘ PODNIOSŁA CO?

*Iwoneczka* witaj w gronie mamuś siedzących w domku!

Iwonko czasem jakbym swego posta czytała hehe u mnie tez góra prasowania od tyg z kata w kąt heheh:-D

reklama
Hej.
Byłam dziś z małym w poradni nefrologicznej po skierowanie na mocz - dobrze,że wczoraj zadzwoniłam i już miałam wypisane to bez kolejki odebrałam;-). Jestem tylko trochę zła,bo lekarka mi powiedziała poprzednim razem,że na następnej wizycie zrobi usg brzuszka i jak będzie ok to wypisze małego z poradni tylko,że nie powiedziała,ze na usg też się muszę zapisać wcześniej..no i okazuje się,że w tym roku już nie ma wolnego terminu i dopiero po nowym roku bedzie można zrobić:wściekła/y:.

Sikoreczka dużo duzo zdróweczka - chorobom mówimy akysz:tak:

Bodzia a Karolek to zawsze u ciebie na rękach zasypia czy to taka zachcianka jednorazowa??

Patrysia dobrze,ze się z fakturką sprawa wyjaśniła... Z okazji rocznicy ślubu wszystkiego najlepszego - dużo miłości:tak:...a która to już??

Iwoneczka witaj:-)

Iwonka powodzenia w odcycowaniu:tak:

1.gif

na chwilkę wpadam kwiatka dla każdej zostawiam ;-):-)

u nas słoneczko świeci :tak: pikna jesień :-)
Kordian zaraz powinien lulkać , Dominika bawi się w przebieranki więc szfka będzie do poukładania:szok::-D no a Remi w szkole :-)
trzeba kawęcje 2 wypić bo padam na twarz :szok::-D

Miłego Dzionka:-)

Dzień doberek!
U nas zasmarkani wszyscy. Na szczęśce Adrianek obejdzie się bez antybiotyków:-) W piątek mamy do kontroli. Oj jak bym chciała żeby mógł już w poniedziałek do przedszkola. no zobaczymy:sorry2:
Iwoneczka witaj!
Iwonka 2006 powodzenia w odcycowaniu:tak:
Iwona c.28 trzymam kciuki zeby już Kube wypisali:tak:
Ależ nam się Iwonek zrobiło;-):-p

ello

Iwonka2006 ja od poczatku dawalam laurze modyfikowane i o ile pamiec mnie nie mysli w tym wieku pila mi 160ml co 4h.Powodzenia w odcycaniu :-)

Iwoneczka ja ueielbiam martini:rofl2:Troche daleko do Ciebie:happy2:

cdn...

witam :-D
dziewczyny dziekuje za zyczonka - troche sobie pobalowalismy wczoraj i wspominalismy nasz slub ogladajac plyte ze slubu, wesela i pleneru :-D
a co do nocki to dzis chyba sie malemu cosik przestawilo ... przed 3 obudzil sie z placzeme i tak przez pol godziny a nastepne pol godziny to marudzenie bo nie umial zasnac :dry: tak wiec jestem nie wyspana :dry:
a tu mowa o drineczkach byla :-D polecam amaretto z sokiem pomaranczowym :tak::-p
troche popisalyscie wiec poczytam i odpisze :happy:;-)

reklama
Do góry