reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam
tylko na chwilke...
anaconda27 - udanego wczasowania i balowania :-D
bodzinka - zdrowka dla Was zycze kurujcie sie :tak:ach te chorobska :wściekła/y:
sikoreczka79 - Wy tez sie trzymajcie zdrowka dla Was :happy: ja nie wiem teraz taka pogoda i szybko o choroby wiec wyzdrowiejcie szybciutko :tak:
iwonka2006 - wlasnie pieniadze ida jak woda a potem nie idzie sie doliczyc na co sie wydalo :dry:
milego dzionka :-D

reklama
kurcze ale jestem zla
chcialam dzis skladac zamowienie z Oriflame ale okazalo sie ze nie mam zaplaconej poprzedniej faktury co jest nie mozliwe bo wysylalam nawet fax do Warszawy ze zaplacilam fakture na 377 zl i minelo juz 6 dni a oni nie maja mojej wplaty i teraz musze placic kare jak to sie nie wyjasni a najgorsze jest to ze nie moge robic kolejnego zamowienia :wściekła/y::no::angry: a klienci czekaja na swoje produkty :szok: jak przyjde do domu bo jestem teraz u mamusi to bede musiala jeszcze raz zobaczyc rachunki i przekalkulowac nr konta czy dobrze wpisane i nr faxu ehhh ale jestem zla jak bedzie wszystko wporzadku to przejde sie do puknktu w ktorym placilam i wysylalam fax bo to jest nie mozlowe az sama moja mama jest zdziwiona bo jest moim sponsorem :crazy:

Hej.
Matko strasznie mnie głowa boli. Wyobraźcie sobie,że rozwieszałam pranie na balkonie i Kuba mnie zamknął:szok::crazy:. Chyba z pół godziny stałam i mu tłumaczyłam,żeby otworzył klamkę podniósl do góry,a on mały jeszcze i nie rozumie.... najpierw się śmiał,a potem zaczął płakać,a w domu nikogo oprócz mnie i niego. Telefon w domu i co tu robić. Na szczęście podniósł trochę klamkę do góry, pchnęłam mocniej drzwi balkonowe i udało mi się wejść do domu...nie wiem co by było jakby się nie udało:no:. Chyba wołałabym strazaków z budowy za moim blokiem:baffled:. Właśnie tam są, bo chyba był jakiś wypadek na dźwigu - spuszczają człowieka na noszach na dół. Dziwny widok pełno strażaków, policji, pogotowie,a gapiów ogrom. Tak,że ranek miałam ciekawy.

Sikoreczka Bodzia dużo dużo zdrówka dla was i dzieciaków:tak:

Witajcie kochane!
U nas mini szpital :baffled: Synio kaszle, smarka, ja smarkata i gardziołek boli a i córci z noska leci:dry: Na 15 idziemy do pediatry. Och jakbym się ucieszyła gdyby Adrianka minął antybiotyk:tak:
Iwonka nie ciekawe przeżycia:no: Dobrze że Kubuś cię w końcu wypuścił:tak: tulaski na główke:tak:
Patrysia z tymi płatnościami to się można wściec. Nie wiadomo gdzie to ginie:wściekła/y: Oby się szybko wyjaśniło:tak:
Anaconda może teściowa tak stęskniona że nie ma czasu na złośliwości;-) fajnie że się wizyta udana:tak:

hej :-)
wszystko sie wyjasnilo juz z moja faktura :-D
a moj m niedawno przyszedl z pracy z wielka czerwona roza :-D:-D:-D:-D:-D i powiedzial ze pamieta a myslalam juz ze nie :tak: ale sie ciesze :happy:

iwona.c28 - heh to smiesznie musialo wygladac ale na szczescie poradziliscie sobie :-)

Patrysia:
Szczęścia, co radość daje,
miłości, co niesie pokój,
zdrowia, co rodzi wytrwałość,
wiary, co nadzieje prowadzi,
dni wypełnionych do końca,
nowych wschodów słońca
i niech więcej takich rzeczy

w każdym dniu razem
Sikoreczka wam życzy!
bukiet.jpg

reklama