anaconda27
styczniówka2006
Iwonka2006 to chyba taki wiek, bo moja też ma nieraz odchyły
:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Adrianek cała noc kaszlał więc czeka mnie znów dwa tygodnie domowania
Do tego zauważyłam że Madzia jest obsypana
Nie wyglada to na nic zakaźnego, raczej uczulenie
No ale jak się zaczyna to wsjo na raz

jak sie nie poprawi to poniedzialek kontrola
masakra mam nadzieje ze juz do tego czasu bedzie ok
ja teraz u mamy bo moj m pojechal do Krakowa z kolega bo jego znajomy jest dj i gra na weselu a moj robi jako kierowca
tak wiec bedzie dopiero jutro rano albo w poludnie no to ja mam dzis wolne i chyba zrobie sobie maly wypad tym bardziej ze z m mielismy wczoraj sprzeczke
musze sie troche odstresowac 

no i juz polmetek sie zaczal 

. Wymioty owszem przeszły a co do biegunki to wolę przemilczeć. Sraka taka , że żołądek niedługo wysr ...
. Przez kilka dni jest ok, a za moment znowu to samo

. I co to może być?

:-( plakac mi sie chcialo ze musimy poczekac na lepsze czasy chociaz teraz z tymi kredytami to ehhh ... 
nie wiem na jak dlugo ale mnie juz tez to meczy a u Ciebie jeszcze
a dajesz jakies leki czy nie - my podajemy 3x dziennie nifuroksazyd i 2x dziennie lacidofil i jak narazie nic nie pomaga a powinno
no i dodatkowo groprinosin tez 2x dziennie jak to skonczymy to zaczne podawac leki na anemie - vit b1, vit b6, kwas fioliowy i cebion 

.Po tym przeszło im może na kilka dni a od poniedziałku znowu to samo i tak w kółko.Z tym , że moje dzieciaczki są już spore i nawet zdecydowałam się podać im łyżeczke spirytusu ( za poradą starej babci), do tego soczek z leśnych jagód i po tym jakoś unormowało się. Ale wczoraj znowu to samo