reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam.
Dawno tu nie zaglądałam, bo najczęściej, jak już się zmobilizuję to piszę na zamkniętym :tak:
Po pierwsze - widzę, że są nowe mamusie więc witam serdecznie :-)
Po drugie - doczytałam że J idzie do szpitala, więc tulam mocno i oby wszystko było ok. A mąż z pomocą mamy na pewno sobie poradzi. :tak:
Po trzecie - moje dziecię dzielnie chodzi do przedszkola :-) Generalnie to już się zaaklimatyzowała, ma dni że nie chce iść do domu :szok: a na początku nie chciała wchodzić do sali do dzieci, tylko ryczała i krzyczała "mamusia mamusia" :baffled:. No ale już jest ok. Ona zadowolona, my zadowoleni i wszystko gra :tak::-)

U nas dzisiaj zimno, wczoraj lało pół dnia. Ja chcę lato :sorry2:

reklama
-j- powodzonka szybkiej poprawy wyników co do obaw pozostawienia meza z dziecmi znam to doskonale ale mi zycie ratowala niania....

iwonka2006 dzieki wiedziałam ze cos mam skopane z ta waga ale z drugiej strony siekawe jak to sie udaje bo jak rodzi sie maluszek 2,5kg to w wieku 12m-c powinien miec 7,5kg to szczypiorek malutki ciekawe cze ktos sie miesci w tych normach.

anaconda u nas tak samo wiejje a w górach spadl snieg wiec moge przez okienka sobie poogladac, a ochlodzilo sie z 17 na 6stopni.

witam Was dziewczyny i bardzo dziekuje za mile powitanie w swoim gronie :-D
dziekuje dziewczyny za cieple slowa jak i w miom imieniu tak i Sewerynka :tak::-D
u nas juz troche lepiej z piciem juz pije normalnie a dzis zrobi mu kompot z jagod i dam same jagody powinno mu przejsc i mam nadzieje ze po tym bedzie sie juz lepij czul :happy:
inna_22 - dziekuje :-)
iwona.c28 - dziekuje :-)
sikoreczka79 - zdrowka dla Ciebie
-j- - zdrowka dla Ciebie Twoj m napewno da sobie rade zreszta bedzie mial asekuracje :-D powodzenia
kathy_24 - ja tez jestem tutaj nowa a jestem na "lutowkach 2008" a co do wychodzenia w goraczke to nie mam pojecia :sorry2:

mykam mojemu synkowi leki dac....:happy:
do potem:-D

aha anka26,07 - u nas zaspypianie stale o jednej porze rak wiec jestem z niego dumna bo wiem o ktorej zasnie (troche po 20) :-D pozdrawiam i przxepraszam ze o Tobie zapomnialam :zawstydzona/y:

Witam u mnie tez pogoda do niczego.Siedzimy w domku,Obiadu nie mam.Boli mnie glowa i nic nie robie a czeka prasowanie,odkurzanie i wogole ...

Ogladam na tvn Style program z Tori Speling cxzy jak jej tam...Ma male dziecko i jest na koncowce drogiej ciazy.Urzdaza dom dla swojej rodziny.
J powodzenia trzymaj sie.Nie wiem w ktorym jestes tyg bo nie widze twojego suwaka.

Iwonko nie widać mojego suwaczka?Jak to?:szok::szok::confused::confused:. Czy ktoś jeszcze nie widzi moich 3 suwaczków?
P.S. jestem w prawie 23 tygodniu ciąży.

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy.Dopinam właśnie wszystko na ostatni guzik i tłumaczę małżonowi co i jak.Wysyłam dzieci do babci na weekend. Biedny chyba niczego nie spamięta. Dobrze, że istnieją telefony komórkowe.

Ja widzę wszystkie twoje trzy suwaczki:tak::tak::tak:
No ja swojego to chyba bym nie zostawiła samego z dzieckiem, nieraz to myślę że on wcale mózgu nie ma a co dopiero zajmować się dzieckiem:tak::tak::tak:

reklama
J no cos mam nie tak bo nie ktorych suwakow mi nie wyswietla,u Ciebie nie widze zadnego.Nie wiem co jest grane :-( Zycze szybkiego powrotu do domku.

A ja nie pochwalilam mojej starszej corci,umie liczyc do 20 tu a nawet i 30 tu jej sie udaje :-) szkoda ze innych rzeczy niue umie pojac jak np sikanie na kibelek.I wogole ostatnio jest nie grzeczna.

Do góry