reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwoneczka poczekaj troche bo teraz mam mnostwo wydatkow:-) Tak 26 lipiec wtedy sie urodzilam:tak:

Patrysia odezwe sie jak bede planowac wyjazd do Polski:happy:Wtedy moge sie wybrac do Focusa albo do Plaza:rofl2:

Zakupy udane wiec prezent mam z glowy :)

reklama
Hejjj żyje ale ledwo co..Dopadło po weselne chróbsko i mnie...:-:)-(Jk dojde do siebie to obiecuje być u Was częściej...

Hej.
U nas potwornie brzydka pogoda..jak tylko Kubuś usnął na południe to położyłam sie i ja ..niedawno wstaliśmy i obiad właśnie nastawilam,bo niedługo Nati wróci z rajdu - napewno zmarznięta...ech żałuję,ze ją puściłam,ale tak chciała iść.

Bodzia zdrówka dla was:tak:

Witam sie
wczoraj wieczorem przed spaniem malego byly cyrki - zasnal ale za chwile obudzil mi sie z takim rykiem ze hej :szok: zupelnie nie wiedzialam co mu jest :no: ale teraz podejrzewam ze moze te jego pierwsze zabki :dry: dzis tez rano byla niesamowity ryk a moj m stwierdzil ze jeszcze dzis mamy jechac do centrum do jego dyrekcji po dokumenty a pogode rano nie mielismy wysmienita padalo i chcac nie chcac musialam jechac a ze ja prawka jeszcze nie mam i samochodu tez bo jest u mechanika to dupa blada trzebabylo sie busami wozic :wściekła/y: i jak to zalatwilam to musialam jeszcze pojechac z tym do innego biura i zaniesc to wszystko potem moglam jechac na pieszo jakies 1,5 - 2 km do domu :angry: ale jestem dzis wykamana tyle sie nachodzilam ze masakra - zla tez jestem na mojego bo zas szopki odstawia wrrrrrrrrrr :crazy: ach szkoda gadac .... :dry:

teraz nie jestem w stanie odpisac bo maly taki marudny ze och ale jak zasnie to obiecuje ze sie za to wezme :tak:;-)

dziewczyny u mnie slonecznie:rofl2:

Partysia
ja to bym chyba sie zastrezlila busami sie wozic z dzieckiem ehhhh Musisz prawko zrobic nie masz wyjscia:happy:
Laura spi to korzystam z czasu wolnego pranie zrobilam, sprzatenlam i kompa zajelam:-D

zgodnie z obietnica odpisuje - nawet troche sie zdrzemlam :baffled: ale to ta pogoda tak na czlowieka dziala bo cos mnie czacha dymi :dry: auc ...

anka26,07 - no niestety musze musze ale kiepsko to widze no i licze na wspolne zakupy w Polsce :-D
bodzinka
- kuruj sie :tak::-)
iwona.c28 - na jaki rajd chodzi Twoja Nati ??

duzo nie bylo odpisywania :baffled: no ale ja spadam zaliczyc jeszcze jedna drzemke :-p

reklama
18.gif

Do góry