joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Agatka, serdeczne gratulacje z okazji fasolki. Fajnie mieć takie małe serduszko pod swoim sercem. Rośnij zdrowo i bezpiecznie w brzuszku u mamusi chłopczyku lub dziewczynko (a może oba dzieciątka na raz???
).

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No gratulacje ogromne zafasolkowania i wypoczywaj duzoWitam was kochane, już za niedługo wrócę na forum tak całkiem, mam nadzieje że czas mi na to pozwoli jak odpuszczę prace, no ale teraz nie mam wyjścia....... wczoraj zrobiłam teścik i wyszło że jestem w ciążystrasznie sie ciesze,
no i oczywiscie mam nadzieje ze jest tu któraś jeszcze zaciążona i że nie jetsem sama, zawszeto raźniej z kimś ;-)pozdrawiam gorąco
dołączam sie do gratulacjiGratulacje Agatko:-)
Agatka, serdeczne gratulacje z okazji fasolki. Fajnie mieć takie małe serduszko pod swoim sercem. Rośnij zdrowo i bezpiecznie w brzuszku u mamusi chłopczyku lub dziewczynko (a może oba dzieciątka na raz???).
Gratulacje Agatko:-)
Nie mam jeszcze terminu wyznaczonego. 2 grudnia idę dopiero do lekarza, wczoraj zrobiłam test i dwie kreseczki wyszłyAgatko gratuluje!! A na kiedy masz termin?
dołączam sie do gratulacji![]()
Witam was kochane, już za niedługo wrócę na forum tak całkiem, mam nadzieje że czas mi na to pozwoli jak odpuszczę prace, no ale teraz nie mam wyjścia....... wczoraj zrobiłam teścik i wyszło że jestem w ciążystrasznie sie ciesze,
no i oczywiscie mam nadzieje ze jest tu któraś jeszcze zaciążona i że nie jetsem sama, zawszeto raźniej z kimś ;-)pozdrawiam gorąco