reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moj maly wlasnie jest usypiany przez m :-) bo tak raz dziennie te spanie to nie fajne jest on potem marudny ze az strach choc i tak dzisiaj jakis taki nie do zycia jest chyba znow tez zeby - moze wkoncu mu wyjda :confused2: bo juz normalnie to jest dla mnie jakies nie normalne zeby on mial 10 m-cy i ani jednego zebolka :no:

aha dziewczyny - fajne zdjecia macie na nk :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Patrysia im pozniej wychodza tym lepiej bo zdrowsze podobno :yes:Kuzynki dziecko mialo prawie 14 miesiecy jak wyszedl pierwszy zabek a potem polecialo hurtowo.Wyjda w koncu nie ma sie co martwic.Rozkoszuj sie tym bezzebnym usmiechem poki mozesz :yes:

Patrysia Ty to masz tyyyyyyle zdjec na naszej klasie ze chyba z godzine ogladalam nakarmila w miedzyczasie malego i pieluszke zmieniela i caly czas ogladalam:):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Tak pozatym sliczne malenstwo takie pomocne nawet mamie odkurzac pomaga:-p

vici - wiem wiem ze sa zdrowsze ale ja juz bym tak chciaa zobaczyc jak to jest widziec synka z zabkami :tak::-) kiedys napewno beda ale kiedy hmmmmm :confused2:
klaudynka - hehe bo ja czasem nie ma co robic i wrzucam hihih ale musialabym chyba cos pokasowac :tak::-D

Agatko BB kupe lat :tak::tak::tak: Kochana.... ale super, ze jestes w ciazy:tak::tak: ogromniaste gratulacje!

Cześc Sewcia :-) dziekuje bardzo za grtaki

Gratulacje zafasolkowania:tak::tak::tak::tak:

hej
Agatka_BB - no to gratulacje tej malej fasolki :tak: i witam :-D

dziekuje

Witajcie dziewczyny:-)

Patrysia, Anaconda, to dzisiaj zaszalałyście ze snem. Pozazdrościć luksusu:-D.
U mnie dzieciaczki obudziły się o 6.30 no i był koniec spania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Na dodatek maluszek jadł jogurt i kichnął a cała zawartość buzi znalazła się na monitorze. :eek:. Miałam sporo sprzątania a Piotruś ubaw po pachy.:confused2::laugh2::laugh2::laugh2:.

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: sama mam tez ubaw po pachy jak mojemu sie tak zdarzy:-D:-D Kiedys sie tak zdarzylo mojej siostrze jak juz dorosla byla tyle ze wszystko wyladowalo na mnie :confused2::baffled::-D:-D:-D:-D

witam :-) u nas dziś pobudka o 7 teraz dzieci w szkole mąz poszedl po obiadek ;-) a ja dziś mam jazdę o 14 ale wzięlam tylko dzis godzinkę bo mąz na nocke do pracy Ja jeszcze nie jadlam śniadania bo cos mnie brzuszek bolal bo wczoraj upieklam chlebek z cebulką i troszku za duzo mi sie zjadlo wieczorem :zawstydzona/y: a wogole to okazuje sie że ja malo rzeczy mogę jeść ,pralka pierze Gabi w łóżeczku poleguje może usnie Miłego dnia kobietki :-D

Podziel sie tym chlebkiem...:sorry:

Patrysia im pozniej wychodza tym lepiej bo zdrowsze podobno :yes:Kuzynki dziecko mialo prawie 14 miesiecy jak wyszedl pierwszy zabek a potem polecialo hurtowo.Wyjda w koncu nie ma sie co martwic.Rozkoszuj sie tym bezzebnym usmiechem poki mozesz :yes:

Tez tak slyszalam

Ja własnie wrocilam z pracy, przemarznieta jestem, mało owocny dzien dzisiaj mialam, no ale coz czasem tak bywa;-)
Zaraz obiadek zjem dzisiaj golabki mam jeszcze od wczoraj:-p
Mamusia do nas dzisiaj przyjedzie kolo 16 wiec sie nudzic nie bede;-)

reklama
Do góry