reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

po dwóch tygodniach wreszcie nas wypuścili, strasznie im marudziłam;-); do dzisiaj żadnej operacji nie było, leczenie farmakologiczne też jest niepotrzebne bo wada jest niewielka, trzeba tylko kontrolować serduszko co jakiś czas, trafiłam na mądrego lekarza:tak::-)czasem to co na początku wydaje straszne z czasem nabiera innego wymiaru:tak:

reklama
ale się rozpisałam, sorry, poniosło mnie:eek: zwykle nie lubię gadać o chorobach i tym podobnych

malinka gratuluję silnej woli:tak::tak::tak:, dziewczyny się tu rozpisały o lodach i czekoladzie a Ty się łamiesz, super, muszę wziąć z Ciebie przykład

i witam nowe mamusie:-)

Agunia, to jest niewyobrażalne, co przeżyłyście po porodach. U moich dzieci wykryto infekcję dróg moczowych, a stracha miałam takiego, ze hej...

w międzyczasie jeszcze lekarz podejrzewała niedobór hormonu wzrostu:eek::szok:, znów badania, a na wynik genetycznych długo się czeka:szok: mam nadzieję że to już koniec niespodzianek; i to prawda że co nas nie zabije to nas wzmocni

agunia-ln podziwiam Cie.

Dla mnie najgorsze to czekanie, ostatnio, trafiłam z córą do nie swojego lekarza i pani stwierdziła, że muszę biec z dzieckiem do endokrynologa. Ze nasza doktor na urlopie, aj biegiem prywatnie na badania. A endokrynolog, stwierdziła, żebym więcej nie chodziła do tego lekarza bo z moja córą wszystko w pozadku, nawet nie było podstaw do jakichkolwiek podejrzeń. Ale co się nastresowałam to moje :baffled:

reklama
zmykam już bo mnie ten net wnerwia:crazy::wściekła/y::crazy: a nie chcę sobie popsuć całego dnia;-)

joe alex śmigaj do tego lekarza, trzeba troche zadbać o siebie bo przecież jest dla kogo prawda?:tak:

Życzę wszystkim miłego dnia, my idziemy robić laurki dla babć i dziadków:-D

Do góry